Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Općenito Home Repair >> Content

U čemu je problem ako je moj AC drži flipping Razarač

?Baterije je osmišljen kako bi zaštitili svoj ​​dom žice od pregrijavanja i pokretanje vatru . On okreće kada nešto nije u redu . Ako ste i dalje imaju taj problem , prestanite koristiti AC jedinice sve dok ne može utvrditi uzrok. Loose Circuit Breaker Priključak

mogao imati labave veze na prekidača . Labave veze događa kadažica spajanja na baterije nije dovoljno široka . Kao rezultat toga , vaše osigurač baterije će se okrenuti . Ako vam se čini da je to problem i nije ugodno raditi sa strujom , kontaktirajte licencirani električar . On će vam pomoći da provjerite osigurač da bi se utvrdilo ima labave veze . On će također provjeriti žice u vašem prekidača za koroziju . To je čest uzrok za osigurač flipping.
Zamjena Razarač

Prekidači ne dobiti slabiji kao što su dob . To znači , izvodi svoj AC jedinicu prije nekoliko godina moglo biti u redu , ali kao automatski osigurač dobi, ona to ne može podnijeti više - što je rezultiralo u više sklopka flips. Zamjena osigurač koji bi mogao koštati oko $ 50 do 100 dolara plus troškove rada ako zaposli električar , prenosiAll Around the website House .
Čišćenje AC jedinica
< br >

Još jedan jednostavan škripac možda se ispitivanje AC jedinicu za prašinu i prljavštinu . Moglo bi trebalo očistiti . Kada seunutar AC jedinici je prljav , to može doživjeti blokada zraka . To uzrokuje vaše AC jedinicu pretek . Kao rezultat toga , vaše osigurač baterije čini ono što je dizajniran za obaviti - to brodom Screenshot Screenshot Screenshot AC Kvar u

Provjerite koliko energije vaše AC jedinicu koristi . . Količina energijeklima uređaj se razlikuje ; na temelju veličine uređaja . Tipično ,uređaj će odrediti koliko energijejedinica privlači . Na primjer ,2 -tona klima jedinica može konzumirati oko 2 kW , prema internetskoj stranici Mapawatt . Akouređaj ne radi unutar specifikacija , možda treba servisirati licencirani klima - uređaj popravak.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1016072195.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.