Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Općenito Home Repair >> Content

Trkaći konj vs . Klamerica

Snaga za zabijanje čavala i klamarice smanjiti radno vrijeme drastično za homebuilders, radnici održavanja i drugih stručnjaka koji rade u niskogradnji i visokogradnji popravak tvrtke . Nailers obično se učitava s velikim brojem čavala u zavojnice i trakama . Klamerice koristiti fine žice Staples da minimiziraju štete na drvu i drugim površinama . Iako ručni alati dalje se najčešće koristi , pneumatski uređaji za zabijanje čavala i klamarice ( alati powered by komprimiranog zraka ) postali sunorma za rad na kući i pregradnja projektima . Nailers

Različite zabijanje čavala su dostupni za razne vrste kućanskih poslova . Na primjer , krovište i kadriranje zabijanje čavala se koriste za okvir i pričvrstite crvenilo. Ovi uređaji za zabijanje čavala se također može koristiti za instalaciju i popravak prozora , vrata i subflooring . Završni zabijanje čavala raditi i za oblikovanje i trip rada , Dovratnici, stolarije , montaža namještaja i baseboards . Za manje alata koje koriste standardne nokte , a ne striptiz ili spiralnih nokte , palme zabijanje čavala su dostupni za obavljanje poslova u malim i skučenim prostorima .
Klamerice

Iako zabijanje čavala i klamarice obavljaju slične funkcije , Staples inače koriste za lakši , manje - intenzivnog rada . Međutim , podnice klamarice mogu se koristiti za teže , intenzivniju projekata . Na primjer , podnice klamarice su optimalna za rad , uključujući subflooring , brodski pod i obloga . Klamerice se može koristiti za instalaciju Parket i položiti tepih . Oni su također zgodan za sastavljanje drveni namještaj ili obavljanje presvlake .

Prednosti

Neke od prednosti koje su prisutne u oba Nailers i klamarice su brzina i praktičnost . Ručni rad značajno smanjiti za radnike bušenje rupa , vožnje nokte i primjeni zatvarači puta za velike projekte . Na primjer , veliko opterećenje za zabijanje čavala može učvrstiti više od 140 nokte minuti . Također , u suradnji s spajala uklanja potrebu formiranja nokte ispod drvene površine ili drugih materijala pomoću čekića ili drugi ručni alat . To smanjuje količinu štete na zidovima i drugim površinama uzrokovanih čekićem markama i overdriving . Ostale pogodnosti uključuju dodatnu spretnost , kao iskusni korisnik može često djeluju Nailers i klamarice jednom rukom , ostavljajući drugu ruku slobodno držite , ravnotežu i poravnavanje objekata .


Upozorenja
< p > Unatoč njihovoj korisnosti , zabijanje čavala i klamarice može biti opasno ako se rukuje na pogrešan način . Bismark State College preporuča da korisnici pažljivo pročitati upute i provoditi oprezni pri korištenju opreme . Radnici , kao i osoblje u obližnjim mjestima , trebali biste izbjegavati stoji preblizu , ispod ili ispred punih ili praznih noktiju i sortirana po oružju . Ostale mjere opreza koje se preporučuju za radnike su: alate za podmazivanje prije uporabe ; Uvidom Nailers i klamarice za trošenje i suza ; i nošenje zaštitne ruku i oglavlja .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1016072425.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.