Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Općenito Home Repair >> Content

Preporučena Potkrovlje Insulation Dubina

Dodavanje izolaciju na tavanu jebrz i jednostavan način da se smanji struju . Mnoge kuće staviti projekt off jer nisu sigurni koliko izolacije trebaju instalirati . Brojni faktori su uključeni u figuring dubinu izolacije potrebna za svoju kuću . Klime

Kuće u hladne klime zahtijevaju više izolaciju od onih u toplim klimama . Izolacija je važno u obje klime kao što su grijanje i klimatizaciju troškovi smanjeni uz adekvatnu izolaciju . Na mjestima s klimama slične onima sjeverno od crte Mason-Dixon trebate o R - 49 izolacijom . Više južnih lokacija zahtijevaju o R - 38 izolacijske vrijednosti .
Postojeći Izolacija

Većina kuća , pa čak i one stare , imaju neku izolaciju u potkrovlju . Postojeći R - vrijednost u potkrovlju se može oduzeti od ukupnog R- vrijednosti potrebne . Na primjer ,kuća u toploj klimi koja već ima R -20 u potkrovlju treba još jedan R - 18 da ga dovede do par . Srpski

R-vrijednost na palac Ratio < br >

Svaka vrsta izolacijskog materijala ima određenu R-vrijednost po inču materijala . Blown - u celuloza je R - 3.5 po inču , stakloplastike udaranje je R - 3.2 po inču i cvijet - u stakloplastike je R - 2.5 po inču . Kao primjer , ako se počinju bez izolacije u vašem Gruziji potkrovlju , morat ćete 10,8 inča cvijet - u celuloze kako bi se postigla preporuča R - 38 . Isto tako , ako već imate R - 24 u svom Minnesota potkrovlju , morat ćete dodati 7,8 inča stakloplastike udaranje do R - 49 .
Savjet /Sigurnost
< p > raditi ovaj posao u proljeće i jesen , kada jeu potkrovlju je ugodna temperatura . Nosite odjeću koja pokriva cijelo tijelo i slijedite mjere opreza svoj ​​proizvod vezano za lice ili prašine maske i zaštitne naočale . Zaštitite glavu odozgora nokte s tvrdim šeširom . Budite oprezni trošenje korak . Akopotkrovlju ima trajnu podnu , to je sigurno hodati i puzati nakon . Inače , trajati oko četiri ploče s tobom da se proširio na grede dati koljena i cipele sigurno mjesto za odmor bez pada kroz strop ispod .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1016072428.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.