Kako promijeniti termostat s New topline i A /C

Promjena termostata jerelativno jednostavan zadatak . Teži dio je već učinjeno , koji je pokrenut ožičenje termostata iz peći i klimom na zidu koju namjeravate instalirati termostat na . Dok ožičenja termostat nosi relativno niskog napona , njega uvijek treba poduzeti kako bi se osiguralonapajanje se isključuje prije nego što uklonite stari termostat . Rad s električnim žicama može biti opasno za vas , kao i svoj novi sustav grijanja i klimatizacije . To je ono što vam je potrebno Screenshot, kliješta za skidanje izolacije Screenshot Wire rezač Srpski kliješta Pretraživati ​​električne trake
Novi termostat
odvijač
Prikazati više uputa
1

Izvadite stari termostat . Termostat vjerojatno ima poklopac koji se može pried off pomoću odvijača . Nakon što je poklopac off , tražiti vijaka koji vezati termostat na zidu . Fotografirajte mjesto žica unutar termostata prije nego što ga izvadite , i ukloniti vijke . Izvadite termostat i odspojiti žice od terminala .
2

Ispravite žice koje ste izvadili iz starog termostata . Pobrinite se da svi su činili i priložiti zatezanje hvat za njih , gdje se susreću u zid kako bi se spriječilo bilo od pada iza suhozidom . Strip svaku žicu , tako da je najmanje 1/2 inčni bakra izložen na svakoj.
3

Pričvrstite crvene žice na "RH " i " RC " terminala . Crvene žice napajanje na grijanje (RH) i hlađenje (RC ) sustava . Pritisnite žice na terminalima i zategnite vijak . Test da su žice su sigurne povlačenjem na njih i da se oni ne izmaknu iz terminala .
4

Pričvrstite žute i plave žice na " Y1 " i " Y2 " terminali, respektivno. Žuta žica je povezana s " Y1 " terminala , što je za prvu fazu sustava hlađenja . Plava žica je povezana s " Y2 " terminal , koji je u drugom sustavu fazi hlađenja . Zategnite vijke na svakom terminalu i osiguratižica je sigurno kao što si učinio s crvenim žice .
5

Pričvrstite bijele i crne žice na " W1 " i " W2 " terminali, respektivno. Bijelu žicu veze u na " W1 " terminal koji je za prvog stupnja grijanja , a crnu žicu veze u to " W2 " koja je druga faza grijanja .
6

Feed žice iza suhozidom , takotermostat može sjesti i odmah uz zid . Osigurajte termostat pomoću vijaka koji ste dobili s uređajem . Snaga se na sustavu grijanja i klimatizacije i testirati termostat po biciklizam o sustavima grijanja i klimatizacije .

Kako popraviti pojave tankih pukotina u lijevanog željeza radijator

lijevanog željeza radijatori mogu proizvesti pouzdana topline u zgradama za desetljeća u isto vrijeme , ali ne razgrađuju na kraju . Od lijevanog željeza , kaokrhki materijal , ona je sklona pukotina . Puknut radijator će početi curiti i dopustiti to

Více >