Slikarstvo vs Poliranje je peć na drva

Različite tehnike koje se koriste u slikarstvu ili poliranjepeć na drva proizvesti isti učinak : pretvarajući prašnjavom , zahrđalu peć na jedan s kao što je novi završiti . Obraćajući štednjaku mana prije bojanja ili poliranje doprinosi za uspješan ishod . Nekoliko manje razlike između dvije tehnike vam pomoći u određivanju koristiti . Priprema

Peći u lošem stanju i njih treba popravke moraju se pripremiti prije bojanja ili poliranje . Uklonite hrđu žičanom četkom povezan s bušilicom , čelične vune , ili proizvoda , kao što su mornarički mliječi , voda - istisnuo spreja ili komercijalne odstranjivač hrđe . Nanesite odstranjivač hrđe na zahrđao - zatvorena vijcima ili šarke . Popravak manjih pukotina i fuga u lijevanog željeza peći s peći cementa . Ako je šteta je žestoko , uzeti u obzir daštednjak pjeskarena . Kada ne radi zglobovi i otvori možda će biti potrebno ukloniti acetilen baklje i zamijeniti novim dijelovima .
Slikarstvo

visoke temperature boja u spreju obično se koristi na drva štednjaci , umjesto boja nanosi četkom . Proces uključuje čišćenje štednjak , koristeći high - temp primer a zatim sprej - slikarstvo se vanjske površine . Peć suši jedan sat , a ondadrugi premaz boje se primjenjuje ako je to potrebno ; uglavnom ,jedan kaput dovoljan . Boje onda liječi tijekom iduće tri ili četiri okidanja . Očekujteboje da bi ljepljiva i dima , dokvatra gori ; to je normalno . Boja koja je predebeo ili da se nanosi preko prljavštine ili hrđa će oguliti .
Poliranje

poliranje uključuje čišćenje štednjaka i potom nanošenje sloja za nokte zove štednjak crno . Poljski se primjenjuje na hladnu površinu s vlažnom krpom , ostaviti da se osuše 10 do 15 minuta , a zatim ispolirani ne postane glatko . Poljski liječi u idućih nekoliko okidanja na štednjak , a to se može pušiti i smrdjeti do stvrdnjavanja potpunosti . Polish može se koristiti na lijevanog željeza i čelika , ali to se neće pridržavati područjima koja su pjeskarena . Koristite proizvod posebno dizajniran za uporabu na peći .

Razmatranja

Oba slikarstvo i poliranje zahtijevaju dobru ventilaciju . Rad na štednjaku vani ako je moguće . Ako to nije moguće , ne otvarajte vrata i prozore , uključivanje navijača i dogovoriti drop tkaninu oko baze štednjaka . Visoke temperature boja u spreju dolazi u različitim bojama , aštednjak crna koristi za poliranje dolazi samo u crnoj boji . Polish ne može se koristiti tijekom boje i može preći i na stvari koje dolaze u kontakt s njim . To mrlje na koži , tako da nosite rukavice kada radite s njim . Čišćenje zahtijeva korištenje blage izbjeljivač rješenje . Štednjak nokte sprečava daljnje hrđu od formiranja .

Kako dodati i na grijanje poslovnicu u podrumu

Mnoge kuće dolaze s ograničenim ili nikakvim topline otvore u podrumu . Akomalo ne postoje , njihov glavni cilj je zadržati podrum iz uzimajući izuzetno hladno , i nije značilo da se zagrije prostor na ugodnu temperaturu . Ako vam se trošiti više i v

Více >