GE Raspon ne Zagrijte Nakon Zamjena Element

GE električne pećnice koriste grijači za proizvodnju topline i za peći prostora i plamenika na štednjakom . Ti elementi djeluju kroz električnog otpora , pretvarajući električne struje u toplinsku energiju aktualnim ciklusa kroz element zavojnica . Elementi može izgoriti tijekom vremena , a potom će morati biti zamijenjena . Ako vaš GE element još ne radi nakon što ste ga zamijeniti , postoje neke zajedničke pitanja za provjeru . Pećnica Kontrole i deblokiranje

Provjerite pećnica kontrole kako bi bili sigurni da su kontrole postaviti na pravo funkciji i ne postanu raskliman nakon zamjene element . Ako ste čistili ručice kad zamijenio element , ručice su možda vratiti na pogrešan način . Ako ste zamijenili elementa unutar pećnice , a zatim iskoristio samočišćenja ciklus , pobrinite sevrata pećnice je u otključani položaj prije pokušava koristiti pećnicu .
Velesila pitanjima

moguće je da je , osim zamjene elementa , morate riješiti neke probleme u pećnici snage , kao dobro. Ako ste isključili pećnicu kada je popravljajući , uvjerite se da je čep natrag u. Ako vaša pećnica ima elektronički sustav kontrole , onda pokušajte isključiti napajanje za oko 30 sekundi , a zatim priključiti moć natrag u. To resetira sustav i može riješiti vaš pitanja element.

Breakers i osigurači

Breakers i osigurači kontrolu protjecanja električne struje u vašem GE pećnici . Provjerite svoje prekidači za kuhinju kako bi bili sigurni da ste na . Ponekad , kadaje element ne osigurač za svoj prekidača je izgorjelo . Akoosigurač nije , morate ga zamijeniti prije nego vaša pećnica će raditi opet .
Element Problemi

Ako samoelement koji zamjenjuje i dalje ne radi , problem može sespojni element sama , iliožičenje dovodi do elementa . Veza iliožičenja možda nisu uspjeli ili izgorio kada je zadnji element koji nije uspio . Očistite elementa luke i ispitati elemente postavku za bilo kakve znakove električne štete . Vi svibanj želite pozvatistručnjaka za bliže izgled .

Kako to Pretvoriti motornog ulja za naftu Kotao goriva

Korišteno ulje motora je teško riješiti , a na mnogim mjestima , protuzakonito raspolagati izvan ograničenim područjima , kao što su licencirane garažama . Međutim , motorno ulje i lož ulje kotao ne razlikuju se značajno i kotlovi može izgorjeti razn

Více >