Unazad downdraft u peć na drva

Drvo štednjaci raditi putem prirodnog ročnog da vuče zapaljivi zrak iz prostorije i izlazi kroz dimnih cijevi koja nosi topli zrak koji se dimnjak i prema van . Akoprotok zraka blokiran , bilo fizičkom sužavanje dimnjaka ili zbog popuštanja pritiska u blizini štednjaka vodi u zrak prisiljava iz peći umjesto nacrtana u ,rezultat jedowndraft ili Backdraft , koja istječe dima i štetnih plinova u sobu . Unazad downdraft zahtijeva uklanjanju blokade i vraćanje pravilan protok zraka . Upute Screenshot
1

raspored da se vaš dimnjak servisirati ukloniti kreozotom nakupljanje kao ptičjih gnijezda i drugih objekata koji bi mogli blokirati protok zraka .
2

Provjerite svoj dimnjak za pitanja negativna tlaka . Stavite ruku na neosvijetljenom peći , u blizini otvorenog amortizera . Možda se osjećate hladno strujanje udarac protiv ruci akosoba ima negativan pritisak .
3

Provjerite brtvu na vašem štednjaku vrata kako bi bili sigurnivrata kao nepropusnosti, što je više moguće . Popravite ili zamijenite brtvu , ako je potrebno .
4

Procijenite cijelu dužinu dimnih cijevi kako bi bili sigurni da je u dobrom stanju . Popraviti ili zamijeniti oštećene dijelove cijevi .
5

Lightkomad novina na vatru i držite ga na istom mjestu gdje se održava svoju ruku . Negativni tlak gasi plamen ili puše plamen u peći umjesto crtež u dimnjak .
6

Obrnuti downdraft povećanjem tlaka zraka u sobi s peći na drva . Otvoriti prozor prije nego što zapali vatru . Isključite aparate sa fanovima koji izvući zrak iz kuće , uključujući i sušilice za rublje , kuhinja napa i kupaonski navijača .
7

stabilizirati niskog tlaka zraka uslijed razlike između unutarnje i vanjske temperature zagrijavanjem dimnih s upaljenom komad papira prije nego što zapali štednjak . Držite papir u blizini dimnjaka , iz unutrašnjosti peći .
8

Instalirajte stambene ventilacijski sustav ili nadograditi postojeći sustav , kao trajno rješenje .


Zašto moja Klima uređaji imaju visok tlak na usisnoj strani ?

Klima uređaji su dizajnirani za korištenje rashladno sredstvo , kombinaciju prilagođenih elemenata koji se lako mogu nositi toplinu . Klima ciklus crpi toplinu iz rashladnog , dopušta mu da apsorbira toplinu iz zraka u vašem domu , onda prisiljava ga

Více >