Kako Rješavanje problema CT87K termostat

Honeywell tvrdi da je njegov CT87K Model termostat ima svoje mjesto na zidu u više svjetskih kuća od bilo koje druge marke ili modela . Nenametljive okrugli bijeli uređaj ima dvije temperaturne bendova , jedan za postavljanje i druga davanja na sobnu temperaturu . To ne imati bilo koji od značajki novijih programabilnih mjerila temperature s digitalnim zaslonima , a to može samo pokrenuti peć . U stvari , to traje samo dvije ili tri žice spojiti CT87K , pa čak i za rješavanje problema opcije su ograničene . Upute
1

Potvrdi li uređaj dobro umrežen . CT87K tek za ograničene instrumenta ; većina termostati će kontrolirati peć s crvenim i bijelim žice , dok je treća žica može spojiti na "Y " terminal kadasustav podržava topline tople vode . Ukoliko imate dodatnih žice koje izlaze iz zida na stražnjoj termostat , morat ćete zamijeniti CT87K s uređajem koji nudi više terminala i kontrole .
2

Pregledajte unutarnje komponente termostata . IakoCT87K je kompaktan i sjedi i odmah uz zid , možda ga je slučajno udario u dječjem igri ili dok se kreće namještaja . Provjerite slomljena plastike i žice , vijci ili stranih tijela. Provjerite za bilo raspletom bimetal zavojnice , a uvijanja trake izrađene od dva metala koji proširuju na različitim cijenama i određuju temperaturu . Razjašnjavanje može pojaviti kao posljedica oštećenja ili godina . Dok vijci može biti stroži i prašine ili krhotine uklonjene , bilo je šteta u jedinici otkrivene prilikom rješavanja problema vjerojatno će zahtijevati instalaciju novog termostata .
3

Okrenite izbornik na licu CT87K povećati postavku temperature . To je korak za rješavanje problema potvrđuje lipeć prima odgovarajuće upute za aktivaciju od termostata . Klik na termostatu obično označava da je veza je napravio ; ako jepuhala ne kick , on može ukazivati ​​više značajan problem sa samim peći .
4

se utvrdilo je li termostat je čitaonica temperatura se utječe aparata ili propuha . Uzmi očitavanja temperature u različitim dijelovima kuće kako bi pronašli značajne razlike . Isključite izvore topline u blizini termostata , kao u pećnici ili peći , kako bi vidjeli je li padnetemperatura ilitoplina će se uključiti . Akopeć neće ugasiti , pobrinite se prozori i vrata u blizini CT87K su zatvorena i zaključana da spriječi propuh . Ako za rješavanje problema ne može riješiti problem , razmislite o premještanju termostata na drugom središnje mjesto unutar kuće .

Kako promijeniti Plin kaminom na drva

Proizvođači bi plin dnevnici izgledati lijepo s malo plamena i gotovo bez topline za moderne homeowner koji ne želi igrati s drveta i pepela . Ako nije tvoj kamin jedrvo paljenjem zidanje kamina , negomontažna kućište za plinske trupaca , onda ne mož

Více >