Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Unajmljivanje Stručni serviserima >> Content

Troškovi popravka krovišta

krovna konstrukcija jeokvir , obično izrađen od drveta , da nose težinu krova vanjske površine . Općenito ,krovna konstrukcija sastoji se od trokutasta oblika za pravilnu potporu krova . Popravak krovišta često zahtijeva zamjenu ili jačanjem drva u njegovoj izgradnji . Trošak popravka ovisi o količini oštećenja konstrukcije i materijala potrebnih da to popravimo . Dobivanje Procjene

popravak krovišta nijestandardni kućanstvo popravak . Izvođači kvalificirani za napravitiposao često imaju različita mišljenja o tome kakorad treba biti učinjeno . Nabavite nekoliko procjene iz različitih kvalificiranih izvođača radova kako bi se utvrdilo troškove . Pitajte izvođačima za reference iz pojedince ili tvrtke koje koriste njihove usluge u prošlosti . Osiguratiizvođač uključuje sve troškove i rad potrebni za taj posao .

Building Codes

Popravak krovišta može zahtijevati dozvolu lokalne mjestu ili nadležnosti , ovisno o vrsta popravaka . Ako je potrebnadozvola ,krovna konstrukcija može zahtijevati inspekciju od ovlaštenog dom inspektor . Inspekcija je na trošak homeowner . Dok dobivanje procjene od izvođača radova , pitajte svakog izvođača što se traži od mjesne nadležnosti za dovršetak posla .
Troškovi

trošak popravke će se razlikovati ovisno o pomagala , vrijeme i rad potrebni da bi popravke . Učvršćivanje krovne konstrukcije u pravilu počinje u između $ 350 i 800 dolara . Popravak krovište može zahtijevati ide u najvišoj razini u unutrašnjosti kuće i obavljanje drugih popravke na vanjskoj strani kuće .
Ostala razmatranja

oštećenje rešetka može biti posljedica dodatnih problema s kuće , poput curenja . Zbogrešetka je obično u potkrovlju , poduzetnici će možda trebati za uklanjanje i ponovno izolaciju . Krovni popravci poput zamjene crvenilo i popravljanje štete krov start na 6 dolara po linearnom pješice , što je u vrijeme objavljivanja . Skidanje stare izolacije i instaliranje novog izolacija se u rasponu od 25 centi do 1 $ po linearnom pješice .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/hiring-professional-repairmen/1016013002.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.