Koje su prednosti a mlaz vode

? Mlazove vode se koriste za rezanje čelika , aluminija, kamen i druge vrste materijala . Ovi strojevi rade pomoću vode pod tlakom istjerani iz malog otvora na rezanje materijala . Glavna prednost vode u mlazu je da oni nude svestranost . Svestranost

mlazove vode može smanjiti širok izbor materijala i to na ekonomičan i učinkovit način . Različiti dijelovi mogu biti izrađen od vode jet strojeva i materijala može se brzo i lako mijenjati .
Programiranje

Računalni programi kontrolirati glavu u vodu jet stroju . Vodeni mlazovi koristiti podatke iz programa kako bi se proizvoditi dio . Jet Voda strojevi mogu se koristiti za izradu crteža .
Toplinske energije

topline koju vode jet stroju se apsorbira u vodu zatim poslao u uhvatiti tenk . Sveukupno, vode mlaznice proizvodi vrlo male promjene u temperaturi . Nema topline pogođene zone ( HAZ ) su stvorili o materijalima koji se izrezati istroj neće uzrokovati savijanje ili stvaraju otrovne pare .

Sigurnosne

jet Voda glave opasno i stavljanje dijelova tijela u prednjem dijelu glave je vrlo opasno . Pritisak će pasti ako dođe docurenja . Voda je neeksplozivnog i abrazivne materijale u vodenim mlazovima netoksični .
Druge pogodnosti

mlazove vode koristiti granat za abrazivne tehnike i granata jene- reaktivni , ekološki materijal . Voda mlaznice mogu rublje deblje materijale , oni imaju niže cijene opreme i održavanja na tim strojevima je jednostavniji od drugih vrsta uređaja za rezanje .

Kako se pripremiti za fumigacija

Proljeće , ljeto i jesen , kada štetočine su na svojim najvećim stanovništva . Dimljenja dom ili životni prostor je najbolje provoditi kad ti uljezi su na vrhuncu. To ih može spriječiti stvaranje novih rojeve osvajača . Dezinsekcije može potrajati je

Více >