Kako odabrati najbolje Krovovi Izvođač

novi krov iliznatna popravak jevelika investicija , tako da prije nego što je počinio na krovište izvođača , učiniti vaš domaći . Proučite vjerodajnice potencijalnim krovnih tvrtki i tražiti pritužbi nezadovoljnih klijenata . Budite skeptični ponuda koje zvuče dobro da bi bilo istinito -roofer mogao biti od fly - by -night neosiguranog tvrtke koja ne loš rad , u skladu s National Krovovi Izvođači Udruge . To je ono što vam je potrebno Srpski olovku i papir Screenshot, pristup Internetu
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

eliminirati prijevara krovne tvrtke . Potražite stalnog mjesta poslovanja , telefonskog broja i poreznog broja . Pitajte vidjeti poslovne dozvole lokalne . Zatražite popis lokalnih klijenata koje možete obratiti za reference .
2

Pronađite krovne tvrtke kvalificirani i obučeni u instalaciji vrstu krova koji želite . Pitajte izvođačima za popis krovnih sustava koji su obučeni i certificirani za instalaciju . Legitimna krovište izvođač bi trebao biti u stanju proizvesti vjerodajnice za vas istražiti , prema Better Business Bureau .
3

Pitajte vidjeti dokaz o osiguranju od odgovornosti općenito i radnika naknadu pokrivenosti . Bez odgovarajuće osiguranje , što bi mogao biti odgovoran za ozljede koje se javljaju na vaše imovine . Provjerite s odjela svoje države stručnog propisa kako bi bili sigurniizvođač je licenciran i prešano .
4

inzistirati na pismenom , detaljne procjene i potpun opis posla koji će biti učinjeno . Saznajte koliko radnici će biti dodijeljena na svoj projekt , koji jesupervizor će biti i koliko dugo će trajati za dovršenje projekta .

Kako odabrati majstor

handymen i mehaničari imaju tendenciju zloglasni naplate exhorbent cijene za thier usluge . Međutim , ako ste naoružani s pravom informacije koje su sigurni da se naći pouzdane i pristupačne majstor ono što vam treba telefon

Více >