Održavanje za tvrdo palube s uljem

Ljepota prirodnog drva leži u bogatstvu po boji i izgledu zrna . Tijekom vremena , sve drvo blijedi pod suncem i vjetrom , zbog oksidacije , ali punila može pomoći očuvanju drva . Iako su kemijska punila vidjeti teške korištenje tijekom godina , prirodna ulja također služe kao zaštita od vlage za drvo . Da bi drvo očuvan što je duže moguće , redovito održavanje je potrebno , alikrajnji rezultat jepaluba koja ostaje lijepa i strukturno netaknuto . Čišćenje

Zbog ulja su prirodni za razliku od kemijskih punila , oni imaju kraći životni vijek . Da bi palubi toliko čista da se ponovo ulja , redovito čistiti palubu da bi ga bez mrlja i nečistoća ; morate ukloniti takvu nakupine prije reapplying ulje . Općenito brišući po suhom vremenu , kao ipovremeni mokro čišćenje , održava površinu slobodnu od krhotina . Pokupiti mrlje čim se dogoditi s vlažnom krpom . Očistite palubu 48 sati prije nego što nanesete ulje , koristeći mokri metodu četka za uklanjanje otpada .
Brušenje

Kao opće pravilo , ne treba da resand paluba se ponovo ulja za način na koji bise obično obojeni palube , koji zahtijeva brušenje off pečat i izblijedjele haljine boje . Umjesto toga , trebali biste samo pijesak dolje dijelove u kojima dolazi do oštećenja, kao što su mrlje koje se ne upija u vremenu . Za rješavanje takvih problema , koristite 120 - pijesak ili viša - papirom na pijesku dolje području . Budite sigurni da rade s rezervom tako da ne uzrokuju nepotrebnu grubost u površini drva . Za najbolje rezultate, pijeska područja smanjena je za rukom da se bolje kontrolirati brušenje i izbjeći kopanje dolje na površini drva .

Primjena

najbolji način da nanesite ulje na tvrdo palube je preko kistom , valjkom ili vunenom krpom natopljenom u ulju . Nakondrvo je očišćen i dopustio da se osuši , nanesite ulje na čak kapute , red po red , rad odbora da se ukrcaju . Uvijek nanesite ulje po zrno , bilo brisanjem s krpom , to četkanje na s kistom ili valjanje na s valjkom . Za najbolje rezultate , nanesite najmanje dva do tri sloja s najmanje 24 sati sušenja između njih , da se daju ulja dovoljno vremena da se upije u drvo .

Razmatranja

ulja poput oraha , laneno , maslinovo ili tikovine svi rade za tvrdo palubu . Gotovo svi ulja potamniti boju tvrdo palubu do nekog stupnja , iako to ovisi o tami ulja koje ste odabrali . Kao i kod mrlja ili boje aplikacije , to je uvijek najbolje isprobati staro komad drveta ili out-of - the-way područje prvi put i dati mu najmanje 24 sati sušenja potvrditi da doista želim tu boju na cilju paluba . Palube na suncu treba ponovno zauljenih češće nego u hladu palube . Cilj je ponovo ulja za dva putagodišnje za zamračenom prostoru i četiri putagodišnje za palube u izravnoj sunčevoj svjetlosti .

Kako napraviti Twisted grafit pakiranje

Ponekad popravak kuće traje malo misli i domišljatost . Ako ste u potrazi za izradu pečata za mnogo različitih stvari oko svoje kuće , ili mnogim kućama vam se dogoditi da se radi o , razmislite o kupnji grafit pređe u rasutom stanju i stvaranje vlas

Více >