Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Kako očistiti pala porculan pločica

kotrlja porculan pločica ima hrapav izgled koji oponaša kamena . U neravne rubove i točkastog površina pločica dati ga je dobi izgled , ali prljavština mogu ostati zarobljeni u kutke na površini . Pločica je izdržljiv , a služi na zidove, podove i brojila . Postoje komercijalne čišćenje izrađene posebno za upotrebu na porculan pločica s ostakljena ili neostakljeni površine . Međutim , možete napraviti ocat - based čistačza korištenje na bilo površinu . U svakom slučaju , odlučite za čišćenje koji imaju neutralni pH . Takva sredstva za čišćenje nisu kiselinski , a njihova pH vrijednost 7 ili manje . To je ono što vam je potrebno Srpski usisavača ( opcionalno )
Dust platno
Mjerenje šalicu
1/4 šalice bijelog octa
3 - galon kanta
Spužva
Spužva kreveljenje ( opcionalno )
blagog četkom
Soft bijele krpe
Trgovački porculana čišći ( opcionalno )
pokazati više Uputstvo
Domaći čistiju
1

Koristite vakuum ili prašinu krpom za čišćenje prevaljeni porculan pločica na podove, zidove i brojila prije primjene otopinu za čišćenje . Uklonite prašinu i prljavštinu zarobljeni u pukotinama crijep .
2

Pomiješajte 1 /4 šalice bijelog octa s 2 litara tople vode u 3 - litarsku kantu . Obilno nanesite smjesu na površini pločice spužvom ili spužvastom grimase . Nekarješenje sjesti na površini za 5 do 10 minuta .
3

piling za bilo kakve mrlje na pločici s blagog četkom . Obrišite ocat rješenje suhom spužvom ili mekom , bijelom krpom . Izbjegavajte boji krpe , jer su mogli prenijeti svoju boju za injektiranje i neglazirane pločice .
4

kiperi ocat smjesu u sudoperu , i ispunite kantu s toplom vodom . Zasititi pločicu s vodom pomoću spužve ili spužve grimase prali ocat . Osušite površinu mekom, bijelom krpom da spriječite crtice i mrlje .
Komercijalni Čistači
5

Slijedite upute proizvođača za razrjeđivanje bilo komercijalne čišćenje koristite na stropoštao porculan pločica . Neke upute kažu razvodniti 2-4 unce otopinu za čišćenje po litri tople vode u kantu . Koristiteveći postotak za čišćenje naznačeno akopločica jako zaprlja .
6

nanesite smjesu na površini pločice s vlažnom spužvom ili spužvastom grimase . Budite svjesni da upute neki proizvođači kažu ' ne treba isprati rješenje i treba pustiti površinu osušite na zraku .
7

Stavite toplu vodu u 3 - litarsku kantu , i isperite površinu svejedno ako je pojavljujekomercijalne čistač napustio glup film na pločicama nakon što se osuši . Uzmite mekanu, bijelu tkaninu i obrišite površinu suhom kako bi spriječili mrlje i pruge od formiranja .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016013207.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.