Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Kako bi tokarite gipsa Kamin Surround

gips ili gipsa , nastaje kada se prirodno pojavljuje mineral zagrijava i pomiješa s tekućinom , općenito je u vodi . Proizvod se koristi za stvaranje okićen kamina da s vremenom može postati zamrljane čađe , prljavštine i prašine . Otokarite svoj ​​gips kamin okružuju s temeljitog čišćenja i svježi sloj boje . Koristite odgovarajuće proizvode i postupke za stvaranje čistog završiti i kako bi se spriječilo oštećenje surround . To je ono što vam je potrebno
gumene rukavice
1 galon tople vode
1/2 šalice amonijaka
2 žlice . tekući deterdžent za pranje posuđa
Krpe
Plastična četka za ribanje
slikareva traka
teški papir
latex- based Primer Screenshot Short - NAP valjci
akril latex boje
Show Više Upute Screenshot
1

skliznuti na par gumenih rukavica prije stvaranja mješavinu 1 galon tople vode , 1/2 šalice amonijaka i 2 žlice . tekući deterdžent za pranje posuđa . Umiješajte sastojke i navlažite krpu s vlagom .
2

Obrišite dolje gips sa smjesom ukloniti sve prljavštine , prljavština i mrlje čađe . Koristite plastične četka za ribanje i domaći čistač ukloniti sve teške mrlje . Navlažite krpu sa vodom i isperite daleko domaći čistač .
3

Dopustitegipsa kamin okružuju potpuno osuši . Maska zid i podnice oko njega sa slikarskog trakom i teškog rada .
4

Pokrijte kamin okružuju s tankim slojem lateksa - based premaz . Korištenje kratkog nap valjkom , nanesite premaz u čak back- and-naprijed pokretima . Pustiteda se osuši najmanje osam sati ili preko noći prije nego što nastavite .
5

Nanesite tanki sloj akrilnom lateks bojom kamin okružuju sa short - nap valjka . Još jednom , koriste čak i back- and-naprijed prijedloge za pokrivanje gips s proizvodom . Omogućilo je prvi sloj boje na suho na dodir . Pričekajte najmanje tri do četiri sata prije nanošenja drugog sloja .
6

Dopustitekonačni sloj akrilnom lateks bojom da se suši najmanje 48 sati prije vađenja slikareva traku i težak papir .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016013208.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.