Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Glass Block malter Propuštanje

Stakleni blokovi mogu se odvojeno ili u predfabriciranoj ploči , koja pomaže ubrzati instalaciju blok prozorsko staklo . Morate se prijaviti mort između staklenih blokova , osim ako ste koristeći prethodno pripremljene ploče , da bi blokove zajedno i pomoći pečat iz vlage koja dolazi u kontakt sa vanjskim dijelom svoje kuće . Prednosti

Ako su ispravno instalirani , staklene opeke ponuditi više vodootporni način pružiti svjetlo u svim područjima svoje kuće koji su izloženi visokom količinom vlage ili padalina . Stakleni blokovi dopustiti propuštanje svjetlosti ali daju debelu barijeru protiv vode . Ipak ,mort između blokova može bitiizvor slabosti , čime voda curiti u svojoj kući , čak i ako su stakla sami blokovi nisu oštećeni .
Mort Tip
< p >vrsta žbuke koristite između staklene opeke utječe na to kako je otporan na vlaguprozor ili zid će biti . Redovita morta , ilivrsta , koju će koristiti za cigle , ne pečat iz vlage u istoj mjeri kao što je žbuka izrađena od Portland cementa i pijeska , prema stručnim home poboljšanje Tim Carter .
mort Primjena

Prilikom nanošenja žbuke na blokove ,ključno je osigurati maksimalnu pokrivenost te da štiti od praznine ili zračnih jastuka u žbuci . Pack mort u svim šavovima između staklenih blokova pomoću bilo "alat " koji će obaviti posao , s palicama kako bi svoje ruke ( zaštićenih gumenim rukavicama ) . Dobivanje žbuke na površini blokova nije problem , jer možete ga obrišite vlažnom spužvom prije nego što se potpuno osuši . Kada završite slaganje blokove , ne primjenjuju mort na vrhu . Umjesto toga , zatvoriti jaz iznad blokove sa silikonskim zatvaranje pukotine . Mort se stavi previše pritisak na blokove , što dovodi do pukotina i curenja niz cestu .
Nadalje brtvljenje

Nakon staklu bloka mort potpuno vezao , što može potrajati i do pet sati , silikonski zatvorene pukotine primijeniti na šavovima će pružiti još jednu za brtvljenje prodora vode , u slučaju da se žbuka pukotine i praznine . Zatvorene pukotine treba primijeniti na svim šavovima između blokova i između blokova i svim materijalima blokove dodiruju . To treba liječiti najmanje 24 sati u suhom i toplom vremenu , pa čak i više u hladnom ili vlažnom vremenu , prije nego što dirajte staklene opeke ili katranizirati . Kontaktiranje katranizirati prije nego što otvrdne potpunosti može poremetiti svoj ​​pečat s stakla , uništavajući svoje vodootporne kvalitete .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016073388.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.