Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Što mogu koristiti za pokriće rogova u podrumu strop za ostanak Miševi Od izolacije

? Miševi često vole gnijezda u toplom , mekom izolacije , osobito one vrste koja je iz valjanih i koristi u tavanima ili podrumima . Ako ne želite ukloniti izolacija , ali žele zadržati miševi iz uzimajući u svoj podrum rogova , postojinekoliko stvari koje možete učiniti , uključujući i pokriva grede i izolacija . Uklonite Postojeći Miševi su prvo Srpski Srpski

ćete želite da biste dobili osloboditi od bilo miševa trenutno žive u izolaciji . Možete pozvati u istrebljivač ili poledicom uhvatiti miševi gnijezde već tamo . Akopodrum nije posjećuju obiteljskim kućnim ljubimcima ili djecom , možete koristiti i otrov . Uklonite sve izvore hrane i vode za miševe tako temeljito čišćenje podruma i brtvljenje do bilo kakve hrane stavke pohranjene tamo. Ako sumnjate da je hrana je onečišćen glodavaca , baciti ga van. Uvjerite se da su slavine i slavine isključiti tako da miševi nemaju pristup vodi . Riješite se bilo krhotine u podrumu da miševi mogu koristiti za život, kao što su stare aparate , građevinskog materijala , smeća i recikliranje .
Metalne obloge

Jedan izbor za pokrivanje rogova je s tijesnim - dolikuje limom . Uvjerite se kutovi i rubovi preklapaju grede - miševi mogu proći kroz otvor mala kao 1/4-inch . Provjerite rubove i kutove često kako bi bili sigurni da su uske . Ako postoje male otvore , napunite ih privremeno čeličnom vunom i zategnite ih što je prije moguće , jer čelične vune će ostaviti mrlje hrđe ako ga dobiva vlažan.
Žbuka

Drugi pokriva materijal možete koristiti na rogova je gips . Ispunite prostor između rogova s bakrenim gaze zatim pokriti cijelo područje sa žbukom . Provjerite gips često za bilo kakve nove rupe ili oštećenja i napuniti i pokriti ih odmah. Beton morta i betona krpanje miksevi su također pogodna za pokrivanje rogove.
Gumeni folija

Također možete koristiti gumene oblaganje za pokrivanje strop prostora . Kao i kod žbuke , ispunite sve praznine između postojeće izolacije i folija s bakrenim gaze zatim pričvrstite traku za oblaganje na grede , što čvrsto brtvljenje rubova i kutova . Kao i kod ostalih pokrivača , provjerite gumeni oblaganje na redovnoj osnovi za trošenje i suza .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016073485.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.