Zašto moj zid Trim i Moj Stropni raširite kad je hladno ?

Zid obloge osigurava svoj ​​dom s atraktivnim prijelazu između zida i stropa , i to stvara remeti izgled kadazid obloge počinje povući daleko . Prostor između zidne obloge i stropa može biti vrlo mali , ili bi to moglo biti dovoljno širok da to činistrop izgledati kao da se raspada od zida . To se obično događa u hladnom vremenu . Razumijevanje zašto se to dogodi vam omogućuje da riješi problem i da ga spriječe u budućnosti . Uzrok

Tijekom hladnog vremena ,zrak u kući obično je kosu nego što je u ljeto . To znači da jevoda koja je u drvnoj obruč se gubi u zraku i , zbog toga , ugovora drva . Kao ugovora drveta , ona povuče sa stropa , uzrokujući praznine . Ovisno o tome kako suhizrak postaje ,razlika bi mogla biti mala ili velika . U mnogim slučajevima ,ukrasi će opet nabubri u vlazi ljeta , automatski se primiče .
Prevencija

Kada su visi nove obloge i želite spriječilo praznine iz događa , instalirajte obloge u zimi , kada će se na njegov najmanji . Slično tome , ostavite obloge u sobi gdje će biti instaliran bilo gdje od dva dana do tjedan dana , čime se proširiti i ugovor prema potrebi .
Rješenje

Ako ste umorni od viđenje jaz i ne žele čekati na ljetnoj vlazi da biste dobili osloboditi od njega za vas , koristite fenolne vinil osiguravajuću spoj da ga ispune . Mlaz vode malu kuglicu u razmak , a zatim pritisnite obloge blizu stropa kako bi se osiguralo da se drži . Prije zatvorene pukotine seta , ostrugati višak katranizirati sa kit nož i obrisati uljni ostatak . Ova vrsta brtvljenje širi i skuplja s kuće , čimefix bititrajno.
Upozorenje

Nemojte koristiti Spackle ili drva za popunjavanje popuniti praznine . Ovi materijali su krute , a kaodrvo se širi i skuplja , to će staviti male pukotine u punila . To dovodi do pukotina koje mogu izgledati tako loše kaojaz i prije.

Kako ukloniti zahrđao Podni odvod pokrova

Suočavanje s poklopcem kat odvod uš zadatak morate raditi svaki dan . Zato što ne isključuje zahtijevaju dnevni pažnju , vaš pokrivač odvod poda može postati zahrđao bez čak primjećujući . Kada stignevrijeme da morate ukloniti poklopac za čišćenje ou

Více >