Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Postupci za HSS zavarivanje

visoke brzine čelika , ili HSS-a, jeposebna vrsta čelika koji se koristi kako bi osigurao visok stupanj tvrdoće na temperaturama iznad 932 F , prema internetskoj stranici Erasteel . Kako bi se omogućiloda izdrži čelika ove temperature , to je legiran s nekoliko različitih drugih komponenata . To uključuje elemente kao što su volfram , vanadij, molibden i kobalt . O High Speed ​​Čelik

HSS se koristi kako bi razne alate koji se koriste u proizvodnim procesima , kao što su svrdla, power pile , mlinovima i okretanje alata za metalskoj industriji . Nekoliko alati za obradu drveta su također od velike brzine čelika . HSS ima niz oznaka , uključujući i M1 , M2, M7 i M50 . Svaki od njih se može koristiti za različite zadatke , balansiranje tvrdoća i krtost čelika za najučinkovitijih rezultata . Na primjer , M1 jenajteže od čelika visoke brzine , ali to je ujedno i najveći krhki i ne koristi se kada je lom često događa . Količina legure u tim brzinama brzi alat može biti i do 25 posto sastava materijala .
Zavarivanje High Speed ​​Čelik

čelika visoke brzine su zavareni brojnim metodama uključujući točkasto zavarivanje , MIG zavarivanjem ili TIG zavarivanje . MIG zavarivanje , metal ili inertni plin , zavarivanje koristi plinove za zaštitu radnu površinu zavarena od onečišćenja u zraku . TIG zavarivanje koristi volframa kao zaštitnog plina , a koristi se za stvaranje precizniji nastup na metalni dio . HSS može zahtijevati posebne tehnike za uspješno popravak i pridruživanje materijala .
Postupci HSS zavarivanje

pravilno elektroda za velike brzine čelika odabrana određivanjem sastav materijala . Ova odluka može zahtijevati kontaktiranje proizvođača naučiti točno komponente u materijalu . Prvi dio je tlo ili strojno i svi zagađivači uklonjena s površine . Čelici visoke brzine zahtijevaju predgrijavanja pravilno rastjerala topline iz zavarivanje po širem površinu materijala . Koristite oxyacetylene baklju na pre - zagrijavanje površine . Zatim , primjenjuju se minimalni napon luka i amperaže za stvaranje ravnalo polako uz površinu , kreće elektrodu daleko od rubova i uglova . Materijal treba biti žice i brušenog deslagged , odnosno male čestice rastaljenog metala ukloni između prolaza za zavarivanje . Peen , ili lagano udario čekićem , svaka kuglica nakon što je položen .

Post - Welding Procedure HSS

HHS zavarivanja zahtijeva pažljivo post- grijanje kako bi se smanjili pojava pucanja materijala . Ohladite vara polako , a zatim ponovno topline i cool još jednom . Ovaj proces oplemenjuje površinu zrna i smanjuje unutarnje napetosti zavarivanje .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016073515.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.