Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Kako napraviti Tilt - Out Sink Ladica

U kuhinji , prostor za čišćenje predmeta je uvijek na premije . Imajući spužve ili ribanje krpe na sudoperu izgleda neuredno . Većina kuhinja brojači moraju ormarića ispod pulta i ravnim pokrivenim dijelovima ispod sudopera koji odgovaraju na vrh ladice ormara . Pretvori ove ravne ploče u tilt - out sudopera ladica za držanje dodatne spužve i sudoper Pribor za čišćenje dodavanjem okretne šarke i plastične posude s unutarnje strane panels.Things što vam je potrebno Srpski gumeni bat
Mjerna vrpca < br > olovka
2 2 - inčni vinil nagibni okovi
2 1 - inčni metalne šarke Srpski akumulatorske bušilice
Philips glave svrdla,
2 plastične 2 - by - 1 - inčni spužva ladicama
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Otvorite vrata na ormariću ispod vašeg sudopera . Doći unutra i lagano pogodio unutarnju stranu ravne ploče iznad vrata ormara doPloča pada iz ormarića .
2

Položite ravna ploča dolje na pult . Označite kratke rubove ploče na trećine . Odaberite i natpis na vrhu ploče za buduće identifikacije .
3

Pričvrstite 2 - inčni vinil tilt zglob , koji izgleda kao kliznim bar unutar jednog zgloba , na ravnoj ploči . Koristite vijke pronađene u zgloba paket i akumulatorske bušilice s križnim malo pričvrstiti šarke na svakoj strani kraju ravne ploče , u ravnini s ruba na liniji koja pokazuje donju trećinu ploče .
< br > 4

Pričvrstite dva 1 - inčni metalne šarke na dno , dugi rub flat panel 1 inch od svakog ugla , vijcima se nalaze u paketu zgloba i akumulatorske bušilice s križnim malo .

5

Mjera 1 /2 palac gore od dna i 1 inch u sa svake strane ravnoj ploči . Pričvrstite dvije plastične 2 - by - 1 - inčni spužva ladice na ravnoj ploči pomoću vijaka i akumulatorske bušilice . Pričvrstite plastične spužva pladnjeve s otvorenim krajevi okrenuti prema gore .
6

Pričvrstite četiri ovisi o ravnoj ploči s unutarnje strane sudopera ormar pomoću vijaka i akumulatorske bušilice . Možda ćete morati da se osloni unutar ormara do šarke ispravno .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016073620.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.