Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Zvono Električni Chimes Održavanje

Electric zvonce otkucaji su obično dostupni u žičanim i bežičnim daljinskim modela . Budući električni zvono otkucaji nisu mehanički , oni ne zahtijevaju redovito podmazivanje ili druge tradicionalne postupke održavanja . Umjesto toga ,održavanje koje će se obavljati na većini otkucaji električna vrata se sastoji od promjene akumulatora i opreme zamjenu . Vaši električni zvono otkucaji ne zahtijevaju održavanje , osim ako i dok se oni ne rade . Doorbells i daljinski upravljači

Wireless električna zvonce na vratima otkucaji imate daljinski tipke na baterije. Ove tipke može se postaviti bilo gdje su potrebni , jer oni ne zahtijevaju električne kablove od bilo koje vrste . Zvonce tipke će imati različite raspone temelji na snazi ​​i frekvenciji odašiljača iznutra . Bežični daljinskih upravljača zahtijevaju redovito zamjena baterije . Ako imate žičani zvonce na vratima gumb , problemi još uvijek može nastati . Ako vaš zvono prestane raditi , izvadite poklopac i dodiruju dvije priložene žice zajedno . Ako se to čini zvona zvuk ,prekidač Gumb je otišao loše i zahtijeva zamjenu .
Transformers

električna zvono trafostanicu pretvara u električnu struju u svom domu na pravilan snagom i napona na vlast svoj zvono. Akozvono prestane raditi ,neispravan transformatora može bitiuzrok . Za testiranje transformatora , koristiti voltmetar , i vidjeti akotransformator proizvodnju odgovarajuće struje . Voltmetar treba podesiti na svoj ​​dom električni napon sustava . Pričvrstite svoj ​​voltmetar s dva transformatora terminala . Ako transformatora naponskih razina viša ili niža od one navedene na transformatorske naočale ploči ,transformator je neispravan i mora se mijenjati .
Chimes

zvona u svojim električnim zvonce otkucaji također može uspjeti s vremenom . Vaš voltmetar jenačin da provjerite je li se otkucaji su operativne , ili će zahtijevati održavanje . Samo skinite poklopac na svoju zvoniti pretinac , a pristup mehanizam roku . Spojite voltmetar terminala na dvije žice koje vode od zvonce na vratima gumb na svoje otkucaji . Pritisnite gumb zvonce na vratima , i pratiti voltmetar da vidi je li sadašnja radi do zvona . Akostruja je trčanje , ali otkucaji ne zvone , oni bi trebali biti zamijenjeni .
Spojna

žica koja povezuje sve dijelove svog vratima zajedno je još element slagalice . Ako ove žice postati ošteti ili odreže , ili ako su veze između njih su popustili ili ne zbog starosti ili korozije , održavanje i zamjenu mogu biti potrebne . Ako ste pronašli nikakve krivnje u bilo koji od vaših zvonce komponenti , ali su otkucaji još uvijek ne zvone , tvoja žica može biti u krivu .
Koje odabrati

Odabir pravo električna zvonce otkucaji za što jeodluka koju treba uzeti u obzir nekoliko faktora , uključujući razinu i jednostavnost održavanja obvezne za svaku vrstu . Manje žicazvono je ,lakše će se instalirati , održavati i zamijeniti . Bežični otkucaji daju nikakve šanse labave spojeve ili rezati žice , a njihov plasman nije ograničen potrebom da pričvrstili sustav na izvor napajanja . Bežični otkucaji će zahtijevati održavanje , kao i međutim , uključujući i redovite zamjene baterije u oba zvona i udaljenim jedinicama .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016073699.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.