Kako Rješavanje problema TRANE peći ovlaživač zraka

Trane jedobro poznat proizvođač peći i ostalih uređaja . Peći teže ukloniti vlagu iz zraka , i to pad vlage zraka uzrokuje glavobolje i probleme sa sinusima za neke ljude . Trane također čini peći ovlaživače da negirati problem pumpanjem natrag u vlagu zraka kroz peć kanalima . AkoTrane ovlaživač za svoju peć ne radi ispravno , pokušajte ga ispituju se prije podnošenja zahtjeva za profesionalni popravak . To često pomaže vam uštedjeti i vrijeme i novac . Upute Screenshot
1

Isključite peći i ovlaživač i isključiti prekidač kako bi bili sigurni da se ne aktiviraju dok ga pregledati . To sprječava električne nesreća .
2

Pregledajte crijeva i veze ide u ovlaživač za provjeru curenja . Akocrijevo napuknut iliveze labave , to treba popravljati prije no što ponovno pokrenuti ovlaživač . Curenje sprečava točnu količinu vlage iz koje se prevoze kroz kanale i vaša kuća je kosu kao rezultat .
3

Osjetite odvod vode liniju za opstrukcije . Ako osjetite začepiti ili blokada u crijevu , isperite ga s toplom vodom za vraćanje funkcije .
4

Postavite peći ventilator da radi akoovlaživač radi u redu , alikuća je još uvijek suha . Peći ovlaživači samo kadpeć puhala je na , akuća ne može dobiti dovoljno vlage tijekom redovne peći ciklusa .
5

Provjeriteovlaživač dobiva vodu . To ni trebao imati rezervoar koji je pun i to bi trebalo imati cijev za vodu i ventil koji neprestano ga hrani . Ventil bi trebao biti otvoren .
6

zamijeniti filtere i isparivača jastuk . Metoda za to ovisi o vašem specifičnom Trane modela , tako slijediti sve upute za uporabu . Peći i ovlaživač trebao biti isključen kad god je to kako bi spriječio udar. To se obično treba obaviti barem jednomgodišnje kako bi sustav raditi ispravno .
7

Pojačajte humidtsat na uređaju , a zatim postaviti peć na 5 stupnjeva topliji od trenutne sobne temperature . To bi trebalo aktivaciju i peći i ovlaživač . Akopeć se uključuje iovlaživač ne , provjerite žice ide u ovlaživač kako bi bili sigurni da nisu labave ili isključen . Ako se žice izgledati dobro ,jedinica može imati izgorjelo je i zahtijeva stručni nadzor .
8

Kontakt Trane strane bilo pozivom lokalni TRANE zastupniku ili slanjem tvrtku putem svoje web stranice , ako ste još uvijek imaju problema . Predstavnik može pomoći savjetovati vas o tome kako postupiti ili postaviti stručni nadzor .

I miris plina u mojoj kući , a to je još uvijek zaostaje Nakon što sam isključiti Moj Štednjak

istjecanja plina može izazvati eksploziju ili trovanja ugljičnim monoksidom , tako da nikada ne treba zanemariti ni miris plina u ili oko vašeg doma . Miris sumpora koji se zadržava u blizini svoje peći samo može značiti da je pilot svjetla ugasila ,

Více >