Kako Cool Light & Filter za zrak s jedan navijač

Svjetla ne samo osigurati osvjetljenje u sobi. Oni također proizvode toplinu . Iako je to toplina može biti dobrodošli na hladne zimske noći , to je štetno tijekom ljeta ili u klimatski kontrolirana sredinama poput staklenika . Visokog intenziteta pražnjenja rasvjeta kao vrste često naći u staklenicima zrači značajnu toplinu , a važno je da se isprazni dodatnu toplinu sigurno . Ako ste ograničeni resursi , možete se ohladi svjetlo i filter zraka sa istim ventilatorom , ako imate pravo materials.Things što vam je potrebno
toplinske štitove
traka mjera Screenshot, 10 - inčni stakloplastike izolirani kanalima
Kazete prsteni podršku
Drill
Vijci
10 - inčni ventilator
Tape ili lijevanog
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Dodaj toplinski štit pokrivaju svaku od svjetlosnih reflektora . Uvjeritecover je prava veličina za vaše svjetlo tako da je mjerenje s trakom mjeru prije pokušavao ga instalirati . Slijedite upute za određenu naslovnici instalaciju , jer različiti modeli priključiti na različite načine . Korice bi se spriječio gubitak topline iz ublažavanjem takofan je učinkovitiji na to ventilacija .
2

Trčanje 10 - inčni stakloplastike izolirani Kanali iz toplinskog štita pokriva do mjesta gdjeće se ventilator ići . Učinite to kao ravna crta što je više moguće , takofan radi na vrh učinkovitost . Suprotna strana kanale iz ventilatora bi trebalo dovesti iz sobe ili zgrade , takotopline mora negdje otići . Objesite podrške kanala prstene ih bušenja u stropne grede ne dužim od svakih 5 metara i trčanje sa kanalima kroz njega , tako da ne padati. Budite sa kanalima na raspolaganju potpore koje su već u mjesto kao alternativa podrške kanala prstenova .
3

Spojite 10 - inčni ventilator na kanale na suprotnom kraju outtake strane pričvršćivanje kanale prema van ventilatora s trakom ili ljepilom . Uključite ventilator na high . Ventilator bi trebao biti na istoj razini kao i svjetla za najbolje rezultate tako da zrak ima ravnu crtu kroz rasvjete na outtake .

Nail Veličina za Ograda stakete

Imapuno razmišljanja staviti u izgradnji ogradu . Morat ćete odrediti veličinu ograde , gdje je oko dvorišta pustit će ga , što je vrsta materijala će biti donesena i kako će se instalirati . Ako planirate postaviti sami , morat ćete dobiti ispravne

Více >