Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Koliko Izolacija je potrebno za gustu Pack

? Homes s adekvatnim količinama izolacije koriste manje energije , su udobnije i imaju niže račune energije nego domove s premalo izolacije . Kod dodavanja izolacije , važno je da instalirate pravu količinu bez pakiranje previše gusto . Nije potrebno dodati istu vrstu izolacije na postojeći izolaciju , dok god pravilno pokrivenost dobiva . Vrste Na

kuće koji želite dodati svoju izolaciju na svojim tavanima ili podrumima moraju uzeti u obzir poteškoće u instalaciji . Prema podacima Agencije za zaštitu okoliša , ili EPA , deke izolacija jenajlakši vrsta izolacije za većinu kuće se instalirati . Ova vrsta izolacije dolazi u batts i rolama i mogu se gusto poslagane u prostore osigurati toplinsku otpornost . Loose - fill izolacija ne preporučuje se za do-it -yourself radnih mjesta , jer to zahtijeva poseban stroj puhati izolaciju u vaš dom . Naseljavanje je još jedan zajednički problem kuće lice pri dodavanju labave - ispune izolaciju . Tijekom vremena , labave - ispunite izolacija će riješiti i vaš dom će imati neadekvatne količine izolacije , koje mogu pobuditi potrošnju energije i učiniti vaš dom neugodno .
Iznos

Pogledajte površine koju želite izolirati kako bi se utvrdilo koliko je potrebno za adekvatnu pokrivenost . U potkrovlju , izolacija mora doći na vrhu vaših podu grede za maksimalnu energetsku učinkovitost . Dodajte više izolacije i ako je na razini sa svojim podu grede ili padne ispod njega . Budite sigurni da je izolacija debljine , ali ne previše čvrsto upakiran za najbolje rezultate . Kod dodavanja izolaciju na svoje rogove , položite drugi sloj izolacije okomito na prvi sloj za adekvatnu pokrivenost , prema EPA . Sve izolacije trebao biti ravnomjerno bez niskim ili golim mjestima vidljivim .
Oprez

Izbjegavajte pakiranje izolaciju preblizu uvučeni ili se rasvjeta , što je ovoj praksi može izazvati požar . Sve izolacija trebala biti najmanje tri inča iz svjetiljke , osim IC - ocijenjene svjetiljke su na mjestu . Nikad ne stavi izolacija preko svoje podgledna otvore , kao što to ometa pravilnu ventilaciju .
Razmatranja

Prije postavljanja izolacije u vašem domu , tražiti rupe gdje se zrak može se propuštaju u ili izvan svog doma . Propuštanja zraka su najuočljivije tijekom hladnih mjeseci i da će izazvati vaš dom osjećaju vjetrovito i učiniti vaš izolacija manje učinkovita . Seal nikakve vidljive rupe s zatvaranje pukotine . Potražite područjima svog doma koji se može pate od oštećenja od vlage , kao mokra izolacija je manje učinkovit i skloni plijesni . Popravite curenje vode koje mogu uzrokovati vaše izolacija smoči .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016073879.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.