Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Moje Grijanje cijevi su cure

Vaš dom mora biti odgovarajuće izolirani i zatvoreni da se kao energetski učinkovite što je više moguće . Curi cijevi grijanja unutar vaše peći dimnjak na tavanu ili podrumu treba popraviti odmah kako bi se spriječilo povećanje troškova energije . Nakon što su cijevi za grijanje popraviti ispravno , pregledajte svoj ​​dom za druga područja koja bi mogla biti troška vam novac svaki mjesec . Uzrokuje

Praznine oko vaših cijevi grijanja ili peći dimnjak često bi zrak curiti u Vašem domu . Ovi nedostaci moraju biti zapečaćena ispravno kako bi se izbjeglo daljnje kretanje zraka unutar tavan ili podrum . Aluminij treptanje postavljeni oko baze vaš peći dimnjak može spriječiti curenje zraka . Njega treba poduzeti kako bi se izbjegle ozljede , a za popravak curi grijaće cijevi , kao što su oni napravili od pocinčanog metala koji dobiva iznimno vruće .
Učinci

vrući zrak curi u potkrovlju ili podrum uzrokuje da se manje energetski učinkovit . Vaš grijanja i hlađenja su prisiljeni raditi na ugodnu temperaturu , uzrokuje povećanje potrošnje energije . Brtvljenje svih propuštanja zraka i dodavanjem odgovarajuće količine izolacije ključni su za održavanje troškova na najnižoj mogućoj razini .
Rješenje

Agencija za zaštitu okoliša preporuča brtvljenje curenje grijanje cijevi s toplinski otporna silikon katranizirati ocijenjeno za upotrebu u visokoj temperaturi. Izbjegavajte korištenje materijala koji nisu otporne na toplinu , kao što su prskanje pjene , zapečatiti grijaće cijevi , jer to povećava rizik od požara . Nakon nanošenja katranizirati , zapečatiti razmak oko vaše peći dimnjak s aluminijskim treperi . Budite sigurni da nema izolacija je u roku 1 do 2 cm od vaših cijevi grijanja , kako bi se izbjegle štete od požara . Ako vaše cure, cijevi za grijanje su teško oštećena , možda će biti potrebno zaposliti profesionalni ugovor za popravak .

Kanali

Prljave pruge u blizini šavova peći vodovima su dobri pokazatelji su velike , najčešće pravokutni , cijevi curi vrući zrak koji treba provesti kako bi vaš životni prostor . Seal curi zglobove sa specijaliziranim ljepilom kanala ili foliju - podlogom trakom . Razmislite nanošenja folije - podlogom izolaciju oko vodovima koji putuje kroz negrijanim područja nakon što su curi popraviti
razmatranja

Nakon što su vaše cure, cijevi grijanja popravljao ,Department of Energy preporučuje . uvidom svoj ​​dom za sve druge problematična područja koja bi mogla podići svoje troškove energije . Prozorski okviri , radijatori i kamin amortizeri svi možemo dopustiti zraka curenja iz svog doma . Praznine oko električnih utičnica i prekidača ploče također mogu dopustiti propuštanje zraka . Nanesite silikon katranizirati na sve vidljive praznine i stavite weatherstripping oko vaših vrata kako bi svoj dom dobro zapečaćena .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016074001.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.