Kako Rough Frame kap u kadom

Drop - u kace zahtijevaju okvir okvir . Obod kade počiva na sve četiri strane okvira . Grubo kadriranje za drop - u kadi je slično kadriranje za zid . Tu jegornja i donja ploča s privjescima između njih . Uzmi precizna mjerenja kadi kako bi se osiguralo da imate dovoljno otvaranje kutija za sigurnu instalaciju . Pregled, što vam je potrebno
Tape mjeru
2 - by - 4 -inčni 8 - stopalo dugo glačanje (uobičajeno 60 inch kada zahtijeva sedam zajednice ) pregled cirkular
stolarska četvornih
16d nokte pregled Hammer
Upute Screenshot 1

Izmjerite duljinu kade od završiti do kraja s trakom mjeru . Oduzmi 1 1/2 inča od mjerenja za vaše grubo - u dužinu . Izmjerite širinu kade i oduzimati 1 1/2 inča za grubo - u širinu . Izmjerite dubinu kadu s prednje dna prema prednjem vrhu kadom dasku .
2

Cut četiri 2 - by- 4 -inčni ploča grubih - u dužini s kružnom pilom . Oduzmi 4- inča s visine kadom i izrezati deset komada 2 - by- 4 -inčni ploča s visina u kadu .
3

Položite jednu od kadom dužine ploča na njegov rub na ravnu površinu . Stavite jednu od visine ploča na rub na kraju duljine odbora . Vozite dva 16d nokte kroz duljine ploči i na visini odbora . Ponovite za suprotnu kraja duljine odbora .
4

Stavite drugu duljine ploču na vrhu dviju kutak visine zajednice . Stavite stolara trg preko vanjskim kutovima kako bi se osiguralo da su ploče pridružio savršeno trgu . Vozite nokte kroz drugi duljinom ploči i na krajevima visine odbora .
5

Podijeliti dužinu četiri doćicentar obilježava za svaki od nosivih visine zajednice . Postavite maraka po mjerenjima centar na obje dužine zajednice . Postavite visine zajednice u izmeđudvije dužine odborima i sigurno ih čavlima . Ponovite postupak za suprotnoj strani okvira kadom .
6

Stand dva bočna okvira i staviti ploču širine između njih na podu . Postavite stolarska trg na vanjskom kutu kako bi se osiguraloširina odbor je trg s dvije strane . Toe - noktijuširina odbora u dnu dvije strane na kraju . Ponovite za suprotnu kraj kade . Toe - čavlima vozi nokte u odborima u kut .
7

Stavite dvije visine ploče ravnomjerno po širini ploče i njih toe - noktiju na mjestu . Stavite drugu širinu ploču na vrhu dviju visine zajednice . Nail ploče zajedno , toe - čavlima krajeve u vrhu strane . Ponovite za suprotnu kraja .

Možete li Uključite tuš tlak vode Up & U podrumu

? Pritisak vode ječest problem , posebno u starijim kućama . Tuševi posebno potrebna odgovarajući pritisak vode da biprotok vode na snazi ​​za kupanje i za izradutuš udoban za korisnika . Ako imate tuš u podrumu koji ne dobiva pritisak mu je potrebno

Více >