Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Kako popraviti mehanizam za zaključavanje na moja vrata Knob

< p >Dobra vijest o utvrđivanju mehanizma za zaključavanje vrata na vašem gumbu je da su manji problemi su prilično jednostavno popraviti . Loša vijest je da se često ,najbolji način da se riješi složenije probleme je zamijeniti unutarnji mehanizam ; zapravo popravak vijak mehanizam zahtijeva stručnost i specijalizirane alate , što je jeftinije jednostavno zamijeniti ih zauvijek . Dijagnosticiranje trebate li takav popravak je zapravoisti proces kao i popravak manjih problema koji su na dohvat ruke . Pregled, što vam je potrebno pregled Long - Izbacili odvijačem
WD - 40 pregled < br > Rag
Upute Screenshot 1 < p > Pronađite vijaka koji drže svoj ​​gumb na vratima , obično se nalazi na unutarnjoj strani , iza gumbom . Ih Uncrew pomoću odvijača .
2 < p > Povucite dvije ručice apart . To će ih ukloniti iz mehanizma za zaključavanje . Akotipka zaglavi na vrata s bojom ,oštra rap s drškom vašeg odvijača treba kucati besplatno.
3 < p > Izvucite mehanizam za zaključavanje iz kraja vrata .
4 < p > Nanesite kratki sprej WD - 40 na kraju mehanizam za zaključavanje - dio koji je vidljiv kada su vrata otvorena . Nanesite još jedan kratki sprej za otvaranje u mehanizmu gdje vam je vrata tipka umeće . Obrišite višak s krpom .
5 < p > Stavite mehanizam za zaključavanje u rub vrata. WD - 40 na kraju mehanizma pomoći će podmazati ga akomehanizam bio jednostavno zapeli .
6 < p > Gurnite kvaku kroz otvor u svom mehanizmu i pričvrstite natrag na svoje mjesto . U nekim slučajevima ,mjenjača će otići offline unutar mehanizma . Sastavljanja i podmazivanje ovo područje obratit će oba ova problema .
7 < p > Jebeš su kvake natrag zajedno pomoću vijaka i svoj ​​odvijač .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016130152.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.