Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Kako popraviti perilicu rublja curenja Nakon Zimskog Freeze

< p > Hladno vrijeme jeprokletstvo vodovodnih cijevi i uređaja koji se oslanjaju na njih . Voda se širi kada se zamrzava , a to povećava pritisak u cijevima štotemperatura padne . Akotlak nije razriješen ilivoda ne topiti ,cijevi mogu puknuti . Kada se to dogodi ,aparat to dovodi do neće raditi ispravno dokcurenja je fiksna . Popravak curenja perilica rublja nakon zimske zamrzavanje zahtijeva njegu kako bi se spriječilo curenje iz postaje još gore . Pregled, što vam je potrebno
Sušilo za kosu pregled cijevi rezačem
Zamjena cijevi pregled brusnim papirom
cijevi stezaljke ili lemljenja komplet
Izolacijski rukava pregled Rezervni crijeva , brtve i vodena pumpa pregled Wrench
Car Jack

Upute Screenshot 1 < p > Isključite glavnu vodu ventil , ako cijevi vode do pranje su zamrznuti . Otvorene su sve slavine u vašem domu dati vodu već u mjestima sustava ići jer počinje odmrzavanje . Isključite perilicu te kako bi se spriječilo električni nesreću .
2 < p > Traži pukotina na cijevima koje vode u stroju za pranje rublja . Koristite sušilo za kosu puhati topli zrak na napuknute cijevi da se odmrzne led unutar njega . Postavite spremnik ispod cijevi za prikupljanje vode , kao što počne curiti van. Voda bi trebala biti minimalna sglavnog ventila isključen .
3 < p > odrežite ispucale dio cijevi sa cijevi rezačem i zamijenite ga sa svježim cijevi komada jednake veličine . Pročišćavati cijev s brusnim papirom i isprati obje nove i stare cijevi kako bi ih očistili . Spona zamjensku cijev na mjestu , ili zalemiti ga . Zamotajte popravljeni cijev u cijevi izolacije rukav kako bi se spriječilo buduće zamrzavanje .
4 < p > Pregledajte crijeva vode na stroju za pranje rublja . Koristite sušilo za kosu na njih topiti bilo koju smrznutu vodu i zamijenite sve cijevi koje propuštaju . Ponovno spojite crijeva sa svježim brtvama .
5 < p > Otvorite pristupnu ploču na dnu ili stražnjoj strani pranje nakonostatak vaše cijevi su otopljene iglavni ventil za vodu je na leđa. Uključite pranje tako da počinje punjenje . Pogledajte pumpu i komponente u pristupnoj ploči tražiti curenja što ispunjavabazena .
6 < p > Zamijenite pumpu , ako curi , isključivanjem pranje i opušta ispred njega se na automobilu jack tako da neće pasti . Unbolt crpku iz kućišta , pomoću ključa . Otkačite crijeva od pumpe , izvucite pojas off i mrdati pumpu van. Stavite novi u , spajanje crijeva i zaključaj ga s ključem . Ručica pumpe ide u utor agitator ipojas treba uskladiti s remenice pumpe .
7 < p > Uključite perilicu natrag i mjesto izolacijski rukave na ostatak svog cijevi kako bi se spriječilo buduće zamrzavanje . < Br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016130156.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.