Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Kako popraviti krov vent curenja

< p >greben otvor koji počiva uz vrhuncu svog krova omogućuje vaša kuća disati . Greben otvor štedi novac u svoje hlađenje račune sprečavanjem topline iz zgrade u svom potkrovlju . Nažalost, ovaj koristan učvršćenje je takođermogući izvor curenja krova . Brzo potopiti s crijevom za vodu i inspekcija sljemena oduška na krovu i donjoj oduška u svom potkrovlju će vam reći točno gdje su potrebni popravci . Pregled, što vam je potrebno pregled crijevo za vodu
Tape mjera
brtva pištolj s cijevi krovnih cementa pregled produžni ljestve

Upute
1 < p > Idite u svoj tavan , apomagač sprejevi vode na grebenu oduška iz zemlje , Pronađite mjesto (a) gdje se voda krši oduška . Mjera iz dva susjedna zidova do curenja sa svojim traka mjera .
2 < p > Uspon na svoj greben oduška sa svojim brtva pištoljem . Mjera iz istih susjednih strane kuće kako bi pronašli svoje mjesto . Ne zaboravite na račun za prostor zauzimaju zidovi i prevjesi izvan prilikom uzimanja tih mjerenja .
3 < p > Nanesite debeli sloj krova cementa na šav oko otvor . Nanesite cement izložena noktiju glave , pukotina u oduška i oštećenih područja okolnih crvenilo . Nanesite cementa na bilo kojem području koje je očito oštećen ili boje.

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016130158.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.