Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Kako ponovno brtvljenje Windows & amp ; Vrata

< p > Oslabljeni pečata i nedostatak izolacije oko prozora i vrata pružiti jednostavan način za vanjski zrak kako bi svoj ​​put u vaš dom . Klimatizirani zrak također je izgubio od praznine i slomljenih pečata . Mli prozore i vrata jerelativno jeftin projekt koji većina kuće mogu nositi sami . Nekoliko sati vam daje dovoljno vremena za rješavanje brtvljenje projekt na sve svoje vanjska vrata i prozore kako bi vaš dom hermetičan . Pregled, što vam je potrebno pregled svijeću
Tamjan držati pregled Odvojite bar < br > niskog tlaka pjena izolacija pregled, nokti
brusnim papirom
Hammer
špatulom pregled brtva
brtve
Granična brtvom
vrata pomesti
Upute Screenshot 1 < p > Pregledajte prozore i vrata oko rubova za vidljivih oštećenja ili razdvajanje komponenti . Držite svijeća i tamjana staviti u blizini rubova prozora i vrata kako bi saznali gdje se zrak curi . Treperenje plamena ili dima ukazuje na potencijalnu curenje zraka .
2 < p > Izvucite unutarnje obloge od vrata i prozora pažljivo pomoću bar polugom ili klinom i blagi znatiželjnih akciju . Stisnite niskog tlaka sprej pjena napravio za vrata i prozore u praznine između okvira i grube otvaranja . Pijesak gola viška izolacije koja se širi izvan okvira . Nail trim natrag na svoje mjesto .
3 < p > Stari brtvljenje uz unutarnje rubove vrata i prozora obloge pomoću kit nož u . Nanesite silikon katranizirati uz rubove dati novi, jači pečat .
4 < p > brtva oko prozora i vrata obloge na vanjskom dijelu kuće . Brtvljenje na iznutra i izvana pruža dodatnu zaštitu od propušta zrak .
5 < p > Uklonite postojeće brtve otpuštanjem dijelove oko vrata i prozora . Izrežite nove brtve na duljinu i pričvrstite ga vijcima uz rubove .
6 < p > Zamijenite prag brtvu duž donjeg ruba vrata za bolji pečat . Druga mogućnost je da pridaju zamah na vrata na dnu vrata . Sweep je pijan na vrata i odmara uz donji dio obloge vrata kada je zatvorena .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016130176.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.