Kako popraviti kondenzaciju na kosu crijeva

Kondenzacija se događa kad hladan i topli zrak se susreću , kao što su mraz na prozoru ili vjetrobransko staklo automobila . Također se događa da se otvore za kosu . Nastala vlage uzrokuje probleme i moraju se riješiti . Kako bi vaš kosu ispravno i izbjegli vode oštećenja , plijesni ili plijesni , pronađite uzrok kondenzacije na svom kosu crijeva i to popraviti . Pregled, što vam je potrebno
kosu crijevo Zamjena
Shop vakuum s ekstenzijom štapić
brtva

stakloplastike izolacije
ljepljive trake
Upute
Zarobljen vode pregled 1

ispitati crijevo za kosu vidjeti ako se sjedi razinu . Sag u crijevu u bilo kojem trenutku stvara mjesto za kondenzirane vode na naplatu .
2

Zamijenite crijevo ako nađete rupe u njemu . Unclamp stari crijevo i odbaciti ga . Očistite bilo lint iz utičnice za kosu i oduška područja . Postavite novo crijevo i spajati ga na mjesto s uključenim hardvera .
3

Očistite postojeću cijev s Shop Vac i produžni štapić , akocrijevo je netaknut i dalje servisirati . Uzimajući osloboditi od vode i krpom smjesu zarobljeni u cijevi uklanja prikupljene kondenzaciju .
4

poravnajte cijev , tako da ona više ne propada i kondenzacije ne skuplja u lokvi vode . To prop ili ga vezati na svoje mjesto , ako je to potrebno.
Hladno kanala pregled 5

Pregledajte crijevo da vidi da li je sve hladno od vanjskog zraka u zimskim mjesecima . Hladno kanali topli zrak kosu teče kroz njih uzrokuje kondenzata formirati .
6

brtva oko kosu oduška u trenutku izlaska na otvorenom zapečatiti iz hladnog zraka .
7

Izolirajte crijevo za kosu. Tape redovito stakloplastike izolacije na crijevo čvrsto s ljepljive trake . Budite sigurni da se pokrije crijevo za kosu potpunosti .

Kako Hang pritisne Board ogledalo sa stropa

prešpan jegusta kombinacija piljevine i drvenih čestica koje su zalijepljene zajedno , i stavljen pod visokim topline i tlaka ih spojiti zajedno . To jegusta i teška često materijal koji se koristi u gradnji namještaja i industrijsku primjenu . Preša

Více >