Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Početna održavanje >> Content

Što jeTar Oni koristiti za hidroizolaciju podruma

? < P > kuće moraju poduzeti korake kako bi se izbjegle štete vlage u vlažnim područjima kao što su podrumi . Hidroizolacija svoj ​​podrum često je učinjeno uz asfalt bazi katrana primjenjuje na vanjske zidove kako bi se spriječilo vodena para iz curi kroz . Primjena materijala kako bi zaštitili svoj dom od oštećenja vlage je ključ za sprečavanje rasta plijesni i skupe popravke .
Vrste pregled < p > Asfalt bazi katrana se često koristi za damproof podrumske zidove . Tar je oslikana na zidovima da bi vodena para iz kreće i izvan zidina . Međutim , asfalt bazi katrana nijeistina hidroizolacije materijal . Primjena katran u svoje podrumske zidove pruža damproof premaz umjesto hidroizolacije . Postojerazne hidroizolacija materijala koji djeluju kao membrana koja se može poprskati ili instaliranih u listovima . Izolacijski materijali obično su izrađeni od poliuretana , asfalta ili gume .
Prednosti /nedostaci Screenshot < p > Asfalt bazi katrana je obično jeftiniji od ostalih hidroizolacija materijala . Većina vlasnici kuće mogu se prijaviti same te proizvode s lakoćom. Međutim , postoje neke nedostatke na korištenje katran na svoje zidove podruma . Asfalt - based katran postala suha i krhki tijekom vremena . Voda može potkopati katran , što je manje učinkovita . Pravi Izolacijski materijali retard vlagu duže vremena i tuljana praznine , gdje vlaga može curiti kroz u vaš dom .
Prednosti Screenshot < p > Primjena materijala za hidroizolaciju vaš dom će se zadržati vlažnost zraka unutarnjih dolje . Hidroizolacija drži vodu na leći unutar vašeg doma i nanošenje štete koje će zahtijevati zamjenu suhozidom i drva . Prema Centru za kontrolu bolesti , primjenom izolacijskih materijala na vanjske zidove podruma ili s katranom ili drugih spojeva je potrebno kada je vlagaozbiljan problem .

Razmatranja
< p > Nakon što ste primijenjena katran ili druge materijale na vodonepropusnim svog doma , pogledati oko sebe i za druge probleme koji bi mogli omogućiti vlage doći iznutra. Siromašni sustav odvodnje temelj ječest uzrok curenja vode u podrumima . Kad downspouts ne nose vodu dovoljno daleko od vašeg doma osnutka , može istjecati voda unutar i uzrokovati štetu . Ako živite u području skloni poplave , razmislite o ugradnji kartera pumpa za uklanjanje vode prije nego što može oštetiti vaš dom .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1016130199.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.