Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Uragan Šteta >> Content

Što trebam koristiti da zapečati pukotinu u blizini moje unutarnje prozor

? Pukotine oko prozora i vrata omogućuju ubacivanje hladnog zraka u stambenim prostorijama u kući . Brtvljenje ove pukotine činidom ugodniji i smanjuje troškove energije povezane s hlađenjem ili grijanjem . Isti materijali i procesi se koristi za brtvljenje unutarnjih pukotina u bilo kojem dijelu kuće . Seal pukotine na unutrašnjost kuće prije nego brtvljenje vanjskoj strani pukotinu . Brtvljenje

Nanesite katranizirati u bilo pukotina u zemlji . Katranizirati je dostupan u nekoliko materijala , uključujući silikon . Silikonski caulks vodootporne su i ne skuplja i ne ispucati kao što su suha . Brtvljenje je prodali u cijevi i razdijeljeni sa brtvljenje pištolj . Koristite vlažnom prst na glatke katranizirati na mjestu .
Konop Katranizirati

sličnog materijala to silikon zatvaranje pukotine je konop zatvorene pukotine , ali to se izdaju na roli . Konop zatvaranje pukotine je izvukao iz role i legao u pukotinu . Prstima pritisnite katranizirati u pukotinu . Rope zatvorene pukotine najbolje radi na malim projektima , gdjecijev zatvaranje pukotine bi bio prevelik . Konop zatvaranje pukotine mogu biti pohranjeni između koristi .
Zajednički spoj

Zajednički spoj može se koristiti za brtvljenje pukotine u suhozid ili pregrade u blizini prozora . Stavite tanki sloj zajedničkog spoja nad pukotinu , i stavi komad suhozidom trakom preko pukotine , pritiskom u zajednički spoj pomoću kit nož . Vi ćete morati staviti još jedan sloj zajedničkog spoja preko trake i ostavite ga da se osuši preko noći . Pijesakspoj glatke prije nanošenja drugog sloja zajedničkog spoja i brušenja glatka . Gotova površina preko pukotine onda može imati teksturu i obojana .
Putty

Prozor kit se nanosi na pukotine koje tvore između prozorskog stakla i drva ili metalnim okvirom . Roll prozor kit u traku oko jedne četvrtine inča debela . Nakon stavljanja kita u pukotinu ili spoj između stakla i okvira , koristiti kit nož na glatki kit u kut preko pukotine .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/hurricane-damage/1016013296.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.