Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Uragan Šteta >> Content

Domaći Gutter Čišćenje Alati

hladno, mokro zimskih mjeseci dopustiti kuće ignorirati dvorište rad do proljeća . Kadje dvorište u cvatu i proljetnog čišćenja u punoj brzini , trebali pregledati i očistiti oluke . Nema potrebe za kupnju skupe žljebovima naprava . Možete iskoristiti i napraviti alate oluk čišćenje svakodnevnih kućanskih predmeta . Upoznajte svoje oluka

izbijati po ljestvama i pogledati na štetu . Stavite na vrtu rukavice i vidjeti kakvu vrstu otpada ste se bave . To je takođerdobro vrijeme da provjerite za bilo kakvu štetu ili nositi kao pukotine i curenja u downspouts .
MakeScoop

Umjesto da koristite vaše ruke da uklonite krhotine , modnidomaći oluk kašičica iz prazne , plastični vrč mlijeka ili soda boce . Rezanje kutove u obliku slova V će pružiti oblik djelatan za prikupljanje najviše krhotine . Također možete koristiti posuđe , kao što su lopatica i starih posluživanje žlice , za uske ili teško dostupnim mjestima .
Prikupiti odbačenih otpadaka

Umjesto bacanje sav oluk krhotine na vašem dvorištu ili u cilju za male Buket , koristiti za kampiranje ceradu ili stari krevet list kao zbirka području . Postavite ceradu ili list u velikom kvadrata ili pravokutnika , a cilj svoje scoopfuls krhotine na formi . Kada ste gotovi , možete jednostavno preklopite ceradu ili plahtu i izvatkom krhotine u dvorištu otpada bin , kompost Pile ili lišća torbu .
Crijeva Oko
< p > Kad završiš grabiti iz krhotine , možete istjerati sve ostatke iz oluka i downspout sa svog vrta crijeva .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/hurricane-damage/1016013302.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.