Stilovi uragana Windows

Uragan prozori su dizajnirani kako bi se spriječilo utjecaje iz razbijenog okna od stakla , i ostavljajući vjetar u svoju kuću . To može dovesti do promjene tlaka u svojoj kući , koja će napraviti ozbiljnu štetu na zidove i krovove . Opseg oštećenja vidjeti na jugu Sjedinjenih Američkih Država čini zaštita uraganzvuk ulaganja . Postoji nekoliko stilova uragan prozora . Veliki utjecaj-otporan

Veliki utjecaj-otporan stakla je dizajniran da izdrži teške krhotine . Veliki utjecaj prozori su ispitani od strane pogodio s 9 -lb . komadi drva putuju na 34 km na sat, prema Hurricane.com . Ove vrste prozora su dizajnirani kako bi se instalirati u prizemlju zgrade , jervećina oštećenja uzrokovana u prizemlju je od velikog utjecaja . Ove vrste prozora se sastoji od dva komada ojačanim staklom , prozirnim zaštitnim slojem u sendviču između.
Mali udare

Mali utjecaj-otporan stakla je testiran tako što je pogodio s kugličnim ležajevima brzini od 50 km na sat, prema Hurricane.com . Mali utjecaj-otporan stakla je osmišljen kako bi biti instaliran na gornjim katovima kuće , gdje je vjerojatno da će doći do velike krhotine . Kao i kod velikog utjecaja otporan stakla ,prozor se sastoji od ojačao stakla sa zaštitnim slojem u sredini. Obje vrste stakla su potpuno transparentni , što znači da oni funkcioniraju kao redovne prozora u ne- sezone uragana .
Kapci

Windows sa roletama prilogu sujeftiniji izbor, iako je opasnost davjetar može dobiti između roleta i staklo i povucite kapke off svojih šarki . Prozori s roletama nude malo zaštitu drugo osim na kapcima , što znači da ako se uragan štrajkovi kada niste prisutni , vaša kuća je nezaštićeno . Nadalje , grilje mogu bititrn u oku . Prednost roleta je da možete koristiti regularna stakla na prozorima .
Heavy Okviri

možete instalirati sustav Windows s teškim okvira u kombinaciji s bilo koje od gornjih opcija . Teški okviri pomoći držati prozor u mjestu , i spriječiti da se izvuče od vjetra . Međutim ,snaga kadra je irelevantno ako je prozor razbio krhotine . Teški okviri su skupi za instalaciju , a može bititrn u oku , iako, ako se vaš Windows izvukao od vjetra ,tlak može uzrokovati svoj ​​krov ili zid biti uklonjena .

Kako ostati siguran tijekom uragan

velika većina ljudi koji žive u uragan uličici će ostati siguran tijekom uragana . Uragani može biti ubojica oluje , i morate znati što učiniti da ostane sigurna . Mi sada imamo dosta obavijesti kadaje uragan je na čelu naš način . To je do nas da

Více >