Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Uragan Šteta >> Content

Najbolje asfalt šindre za Hail otpora

imovine i nezgode osiguravatelja platiti desetke milijardi dolara u naknadama za naknadu štete zbog nevere svake godine , a od tog iznosa , značajni dio proizlazi iz gubitaka zbog tuče i vjetrovi . Tuče može oštetiti crvenilo na nekoliko načina , od gubitka površinskog granulacije , za rub raspadanje , na izravnu prodora kroz sloj šindre krova . Budući da su pojedini dijelovi zemlje su izuzetno osjetljivi na tu vrstu uništavanja , šindra proizvođači su povezan zajedno razviti standardne specifikacije za jak vjetar i otporna na krovište materijala . Underwriters Laboratoriji Specifikacije za otporna šindre

UL standardni 2218 definira karakteristika ponašanja krovnih proizvoda u smislu njihove sposobnosti da se odupre štete od ekstremnih vremenskih uvjeta , vjetra, tučom i leteće krhotine tipične uragana i tornada - kao događaja . krovište proizvodi koje dobivaju klasa 4 kategorije s UL na temelju ovog općeg specifikaciji smatraju da se najviše tuče otporan na asfalt krovnih pokrivača . UL održava trenutni bazu podataka od proizvođača čiji proizvodi zadovoljavaju ili premašuju UL2218 klasa 4 ocjena . Svaki od ovih proizvođača certificiranih proizvoda će osigurati najveću empirijski provjerljivo izvedbu s obzirom da se tuče i otpor vjetra . ( vidi Resources )
Kako krovište Materijali su ocijenjeni za tuča i vjetra otpora

U laboratoriju , crvenilo su testirani za utjecaj i otpor vjetra ih izlažu baraž od tuče kao čestice , putuju na brzinama slične onoj zrno grada pada kroz atmosferu i dosežu brzinu terminala . Ovaj test radi dobar posao određivanja kakooblucima stoji do određenog iznosa primijenjene sile . U stvarnom svijetu , međutim ,oštećenje nastalo zbog tuče može biti pod utjecajem mnogih čimbenika koje je teško objasniti u standardiziranom testu , uključujući i temperaturu okoline , trajanje nevremena , krovne padinama i usmjerenja , šindra zagađenje površine i loše gradnje tehnike . Ocjene moraju se uzeti kao smjernice , a ne jamstva .
Gdje otporna na krovištu plaća za sebe

nacionalnih osiguravatelja su objavljeni podaci koji pokazuju četiri Države čine bolje od 40 posto od tuče odštetnih zahtjeva u SAD-u svake godine : . Texas , Oklahoma , Kansas i Nebraska tuče suparnika događaji poput poplava i potresa u smislu jednog događaja , sve vrijeme najveće pojedine isplate odštetnih zahtjeva , tako da mnoge tvrtke nude popuste na osiguranje kuće ' za otporan na udarce krovnih materijala , posebno u najugroženijim područjima .
Instalacija

Hail i otporne na vjetar šindre ne razlikuju se značajno u postupcima instalacije i zahtjevima iz redovnih asfalt crvenilo . kako bi dobili najbolju izvedbu otpor zraka , preporuča se da se crvenilo nanosi šest noktiju uzorak , nego jednostavniji tri laka za uzorak koji se koristi na lakših teretnih crvenilo . < br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/hurricane-damage/1016013308.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.