Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Uragan Šteta >> Content

Kemikalije za Uklanjanje dim miris

Smrad pušenja je teško ukloniti . Prema pasivno pušenje statistiku ,radno mjesto ili dom jenajčešće mjesto za izlaganje pasivnog pušenja . Dim miris je uzrok cigareta , štete od požara ili izgorio hrane . Miris će potopiti kroz svakom području svog doma . Određene kemikalije su potrebne za uklanjanje neugodnih mirisa dima , jer neki proizvodi će samo prikriti miris . Ciklodekstrin

ciklodekstrin,kemijski od šećera , kao što su tvari , je učinkovit u upija miris . Kemijski spoj jemiris odstranjivač naći u miris koji smanjuje sprej zove Febreeze . Izvadite miris prskanjem dolje područje s Febreeze smanjiti miris dima .
Aktivni ugljen

aktivni ugljen, koji je također poznat kao aktivni ugljen , dobro radi kao sobni dezodorans i miris neutralizator . Molekule su ostavljeni od dima koji vodi u dugotrajan miris dima . Dim sadrži različite ugljikov spoj koji se veže uz čestica dima i akumulira na površini . Prema Apsolutni požara i poplava , aktivni ugljen jeprirodan miris upija i da će apsorbirati miris dima . Koristite pročišćivač vode koja sadrži aktivni ugljen da biste dobili osloboditi od miris dima . Srpski

citrat

citrat , također poznat kao TSP , jejaka sredstva za čišćenje za uklanjanje dima miris . Za uklanjanje dim miris , morat ćete staviti 1 žlica . TSP u 1 litri vode . Koristite TSP rješenje za brisanje dolje stavke zasićenih dimom . Rješenje će ukloniti miris dima iz kauča i poboljšati miris .
Amonijak

Amonijak dobro radi na deodorirati i očistiti sobu s dim smrad . Nikotin i katran iz cigareta će se držati namještaja , zidove i ormare . Čišćenje boravak s amonijakom će rezati kroz nikotina i katrana . Pomiješajte 1 galon toplom vodom s 1 šalicu amonijaka . Namočite čišćenje tkanina s rješenjem . Operite objekt od vrha do dna pomoću krpom . Ako amonijaka dolazi u kontakt s očima , to će gorjeti , tako da nose naočale .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/hurricane-damage/1016013312.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.