Kuće osiguranje Uvjeti za Floridu

uvjeti homeowner osiguranje u Floridi vidjeli dramatične diže u premije i udjelom u posljednjih nekoliko godina . Identificiranje uzroka skyrocketing troškova žestoko se raspravljalo . To je važnije nego ikada da se razumijemo , ne samopojmovi koji se upotrebljavaju u osiguranju, ali i pojmovi koji se često pojavljuju u odnosu na industriju osiguranja u Floridi . Nepovoljno
Izbor
Floridi osiguranicima pate od koncentracije rizika

negativne selekcije jepraksa identificiranju rizičnih područja . Osiguravajuća društva ili naplatiti više premije u tim područjima ( u koncentraciji, nego širi , rizik ) ili oni odbijaju osigurati protiv visokorizičnih događaja cijelosti . Premije police osiguranja Floridi homeowner odražavaju praksu negativne selekcije .
Zakon i Pravilnik pokrivenost
Kadodređeni iznos štete nastale , neki lokalni građevinski propisi mogu zahtijevati cijelu strukturu biti obnovljena

su osiguravajuća društva dužna da automatski uključiti ovu pokrivenost u homeowner politike . Osiguranik mora potpisati odricanje odustati od njega . Ona pokriva troškove gradnje , popravka ili rušenje potreban zbog provođenja bilo kojeg zakona ili pravilnika . Na primjer , akodom je 50 posto uništeno natkrivenim događaja , alipravilnik lokalne vlasti zahtijeva daneoštećen 50 posto će srušen i obnovljen te , Zakon i Pravilnik pokrivenost će platiti za troškove skladu s tim pravilnikom .

osigurana pogibelj
osiguranik opasnost jeodređeni rizik

to se odnosi na pokriće za određeni događaj , kao što je uragan , poplava ili kaljužu . Izravna nastali gubitak jegubitak svojstvo koje se pripisuje izravno osiguranog slučaja . Sve opasnost znači dapolitika obuhvaća sve događaje , osim onih izričito i specifično isključiti .

PUP Tvrtke Na
Big Dog društava za osiguranje poslati svoje štence na Floridi

štene tvrtke su Florida - samo podružnice većih ( veliki pas) osiguravajućih društava . Na primjer , Allstate (veliki pas ) posjeduje Allstate Floridian ( njezin štene ) . Državno poljoprivredno gospodarstvo za uzajamno osiguranje je štene tvrtka je državno poljoprivredno gospodarstvo Floridi . Uspostavljanje PUP tvrtkama omogućuje osiguravajuća društva da se koncentriraju rizik na Floridi police i temeljiti Florida premije politike na Floridi statistike sami nego u faktoring nacionalnih podataka .

Višak linijama prijevoznika
Nakon Hurrican Andrije , mnoga osiguravajuća društva iselio iz Floride .

Višak Lines Prijevoznici su osiguravajuća društva koja nisu regulirana od strane države Floride i ne podliježu premium ocjena strukturi uspostavljen Floridi Ureda osiguranje Uredbe . Oni su slobodni naplatiti ono što oni žele. Počeli su se pojavljivati ​​na Floridi nakon što je uragan Andrew u 1992 , kada su mnoge osiguravajuće tvrtke izvukao iz Floride . Važno je imati na umu da je višak linija prijevoznici nisu potpomognuti od strane države i izuzeti su iz Zakona o Floridi Osiguranje garancije . Akoviška linije prijevoznik postaje insolventan ,država neće preuzeti plaćanje nepodmirenih potraživanja . Osiguranik mogao ostati odgovoran za cijeli trošak popravka .
Gubitak potrošača osigurateljni Exchange ( CLUE )
Čak raspituje o podnošenju zahtjeva je izvijestila da pojma

Kad ugovaratelj osiguranja izvješća - ili čak i upite o - štete na svojoj imovini , bez obzira na to je li on podnese zahtjev ili da zahtjev za posljedicu isplatu od osiguravajućeg društva , što je dokumentirano u izvješću pojma . Slično kreditnom izvješću , osiguravajuća društva mogu podići premije ili čak poništiti politiku koja se temelji na podacima koji se pojavljuju na ovom izvješću .

Najbolje asfalt šindre za Hail otpora

imovine i nezgode osiguravatelja platiti desetke milijardi dolara u naknadama za naknadu štete zbog nevere svake godine , a od tog iznosa , značajni dio proizlazi iz gubitaka zbog tuče i vjetrovi . Tuče može oštetiti crvenilo na nekoliko načina , od

Více >