Florida Zakon Uragan Osiguranje

U skladu s Florida Statuta , osiguranja davatelja usluga moraju ponuditi politike koje obuhvaćaju uragan osiguranje . Nakon što je uragan Andrije oštećenja Floridi , mnogi zakoni revidirani su dodatno zaštititi Florida građane i svoje domove od oštećenja uragana . Uragan Pokrivenost

Florida Statuta 627.0629 zahtijeva da osiguranje imovine uključuju pokrivenost uragan , stambene i komercijalne . Pokrivenost uključuje štetu koja nastaje tijekom oluje u uragan , kao što susnježica , tuče , kiše , pijeska , prašine ili snijega da šteteunutar zgrade .
Pravne definicije

Florida Statut definira " oluje " kao uragan- izazvao vjetar , udari , kiše, ciklone , tornada ili tuča da uzrokuje štetu. Oni definiraju " uragan " kao oluja naljepnice National Weather Service kao uragan .
Osiguranje Popusti

vlasnika nekretnine koji instalirati uragan -dokaz nadogradnje njihov dom može kvalificirati za osiguranje popuste i do 42 posto popusta premium cijenama , prema Floridi Statuta 627,0629 . Da bi se odobriti popust , to je vjerojatnije da će vlasnici morati imaticertifikat inspektor potvrdili da su napravili uragan - odvraćanja poboljšanja .

Uragan odbitna

Participacije za uragan šteta jeskup postotak iz police osiguranja , aneoporezive može bitiviše - skupi jedna od osobnog udjela za druge vrste šteta .
Floride Građani nekretnine korporacija za osiguranje

Građani nekretnine korporacija za osiguranje jeneprofitna organizacija koja pruža pristupačne vlasništvu osiguranje za Floridians . Agencija je drzavotvornom , i to daje kredite za nekretnine koje su modificirane materijale kako bi se bolje izdržati uragan oštećenja , kao što su krovne , prozora , zidnih i zatvarača poboljšanja .

Kako se držati kućne ljubimce sigurno tijekom uragana

Oluje, pogotovouragan , može bitivrlo zastrašujuće vrijeme za kućne ljubimce . Uzmi fotografije vašeg ljubimca , uključivati ​​fotografiju vas s vašeg ljubimca i mikročipom vaš ljubimac previše tako da vaš ljubimac će biti puno lakše pronaći ako ste

Více >