Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Uragan Šteta >> Content

Usporedba Uragan zaštite Prozor Metode

ČakKategorija 1 uragan može doći vjetar brzine do 95 kilometara na sat , izvrsno grana i stvaranje opasne projektile lutalicama, travnjak namještaja , granama i drugim slobodnim objekata . Kuće bi trebao štititi prozori od loma , što može dovesti do poplava i daljnje štete na svojim kućama . Prozor koji pokrivaju ste izabrali će ovisiti o cijeni , jednostavnost instalacije i rezultate koje se nadaju da će postići. Kapci

Hurricane rolete može se odnositi na gotovo bilo čvrstog materijala dizajnirana da pokrije prozore , od šperploče na čelik . Možete kupiti posebne rolete dizajnirane posebno za zaštitu uragan . Metal harmonika ili roll- dolje rolete trajno pričvršćena na kuću . Jednostavno ih razvaljajte ili dolje i pričvrstiti ih na svoje mjesto . Neki od tih rolete čak djeluju električno , iako većina ima i mehanizam koji bi ručni pogon u slučajustruja ugasi. Ove rolete mogu biti veličine da stane gotovo bilo koji prozor veličina , uključujući i velike slike prozora i klizna staklena vrata . Oni su jedna od najskupljih rješenja , a ne svatko voli kako oni izgledaju na kuću .

Također možete kupiti metalne oluja ploče dizajnirane kako bi odgovarao svoje prozore . To su u prilogu s vijcima i mora se dići i uzeti dolje svaki putUragan prijeti . Oni moraju biti pohranjeni na sigurnom mjestu kada nije u uporabi .
Šperploče

Svake sezone uragana , televizijskih vijesti pokazuje ljudima stavljanje šperploča svojim prozorima u pripremi zapribližavanje oluja . Šperploča može biti jeftiniji od metalnih roleta , ali to je velik i teško trgovine . I u primorskim podnebljima najvjerojatnije biti pod utjecajem uragana , šperploča može trunuti u roku od nekoliko mjeseci . Prema podacima Međunarodne udruge za zaštitu uragana , šperploča ne ispunjava zgrade koda ili osiguranje industrijske standarde . Akošperploča ne štiti svoje prozore ,društvo za osiguranje ne može platiti za štetu .

Ako morate koristiti šperploča , kupiti plahte najmanje ½ inča debljine i barem 2 inča veći od prozori na svim stranama . Pričvrstite s 1 - da 2 - inčni vijke i sidra , raspoređene svakih 12 centimetara pa sve oko šperploča
film Prozor

Prozor film osvojio ' . t štite prozore od lomljenja , alifilm sadrži razbijenog stakla i čuva oborinske vode iz curi u kući . Film je relativno jeftin i čisto, tako da se može ostati na mjestu tijekom cijele godine . Međutim , morat ćete zamijeniti razbijeni prozor staklo i film ako pretrpjeti štetu oluja , afilm nijeobrana protiv svih leteće krhotine .
Visoke Utjecaj Staklo
< br >

visoke utjecaj stakla , također poznat kao slojevitog stakla , sastoji se od dva sloja stakla sandwiching višeslojnog filma , slično izgradnji auto stakla . Laminirana stakla mogu izdržati vrlo visok utjecaj . Staklo može puknuti i paukove mreže , ali to ne mora razbiti . Florida Building Code zahtijeva utjecaja stakla u sve nove gradnje u obalnim područjima označenih kao visoka brzina vjetra zonama . Glavni nedostatak utjecaja stakla je njegova vrlo visoka cijena . To može biti posebna naručili za ak veličine prozora , a također je teže i teže raditi nego standardne prozorsko staklo .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/hurricane-damage/1016013332.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.