Kako kupiti uragan Windows

Ako živite u uragan - skloni regiji , razmislite o investiranju u uragan prozore kako bi zaštitili svoj dom i obitelj od orkanske snage vjetra . Za razliku od običnih dvostruki prozori , uragan prozori su dizajnirani da izdrže udare iz leteće krhotine i vjetrovima od 110 mph ili veći . Saznajte što tražiti i kako bi bili sigurni da novi prozori će biti kao uragan dokaz što je više moguće prije donošenja kupnje . Upute Screenshot
1

najboljih uragan prozora bit će izgrađen od više slojeva stakla i plastike , slično automobilskoj vjetrobranskog stakla . Tipično , dva vanjska sloja su izrađene od visoko - utjecaja stakla i unutarnji slojevi plastične folije . Ova građevina se osiguralo da ako staklo razbija pod utjecajem ,unutarnji film drži krhotine na mjestu i također služi kao barijera za vjetar i kiša .
2

uglednog prozor trgovac ili proizvođač će potvrditi svoje proizvode protiv utjecaja uraganom odnose . Ispitivanje bi trebalo biti u skladu s standardizirani , odobrenom metodom , kao što je Miami - Dade County udara uragana testa ili ASTM E 1996 Standardna specifikacija . Prozori trebaju biti jasno označen kao kojemu je od standarda koje su se održale na , uz maksimalnu brzinu vjetra rejtinga .
3

učinkovitost uragan prozora može biti ozbiljno ugrožena zbog nepravilne instalacije . Najbolji način da se izbjegne ovo je odabrati instalater s dokazanim kvalitetnih instalacija . Pitajte svoje prijatelje i susjede za preporuke i pitati trgovca za reference . Također , provjerite s Better Business Bureau kako bi bili sigurni nema žalbe su podnijeli .

Uragan Potpore za kuće u Floridi

Kupnja kuće je jedan od najvažnijih investicijaosoba može napraviti . To stvara osjećaj sigurnosti i zaštite . No, za to je osjećaj bitirealan jedan ,dom mora pružiti sigurno utočište od nevremena , poput uragana doživjeli duž zaljeva obali Sjedinjen

Více >