Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Uragan Šteta >> Content

Kako zadržati zaptivnog Clean

Imajući talog čist može bitifrustrirajuće dio kuće održavanja . To je lako zaboraviti o stanju vašeg kupaonica pločica dokžbuka je jako promijenila boju . U tom trenutku , uzimajući ga očistiti opet jenoćna mora beskrajnog ribanje . Uzmite si vremena da očistite talog na dnevnoj ili tjednoj osnovi , a vi nećete morati nositi s tvrdoglavim nakupljanja grungea . To je ono što vam je potrebno
sprej bottleAlcoholGrout - čišćenje machineSpongeSodium perkarbonata ili natrijev perborat cleanerBucket
Prikazati više uputa Screenshot
1

prozračite kupaonicu otvaranjem vrata i prozore i uključivanja ventilatora , osobito nakon kiše . Plijesan jenajgore krivac za prljavu žbuku , a to najbolje raste u vlažnom , mirnom zraku . Uštedjeti puno posla , jednostavno održavanje vaše kupaonice suho i vjetrovito .
2

Stavite malu količinu alkohola , zrna alkohol ili votku u sprej bocu .
< Br > 3

Nakon svakog tuš , suho talog s ručnikom . Zatim , sprej talog s alkoholom . Pustite da se osuše na zraku . To će ubiti plijesan raste na žbuku .
4

Razmislite o kupnji elektronski injektiranje čistač (vidi Resources ) . To čišćenje koristiti velike brzine , kreće četke, često u kombinaciji sa sprejem visokog tlaka vode , očistiti talog učinkovitije . Sve ove čistača rade na nešto drugačiji način , tako da slijedite upute za pravilnu uporabu .
5

Koristite injektiranje čišćenje s natrijevim perkarbonata ili natrij perboratom , kao što Oxiclean . Pomiješajte ga s u omjeru naznačeno na pakiranju , i pročišćavatiprljave žbuka sa spužvom namočenom u otopini barem jednom tjedno . Oxiclean trebalo izbijeliti stari , potamnjelih talog .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/hurricane-damage/1016013338.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.