Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Uragan Šteta >> Content

Kako instalirati Uragan trake za krov

Hurricane naramenice pružaju dodatnu sigurnost za vaš dom krov . Oni su u stanju izdržati vjetrove više od 100 kilometara na sat . Najlakši način za instaliranje uragan trake je tijekom gradnje kuće . Nakondom je izgrađen , naiđete na glavnim pitanjima . Upute Screenshot
1

Instalirajte uragan trake na krovu na novogradnji. Ove trake se obično radi nakonkući potpuno je uokviren . Pristup na svoj krov rešetki ili krovnog sustava je jednostavno u ovom trenutku . Uragan trake su izrađene od pocinčanog čelika . Oni su se priključili svojim grozdova i zidnih pločica . Potrebno je staviti uragan remen na svakom krovište ( ili svaki Rafter ) u vašem domu .
2

Nail svaki uragan remen na vašem krovište ili grede s 16 - peni kadriranje noktima kada instalirate uragan trake na krov . Pobrinite se da vaša rešetka i Rafter su i toe - prikovan na mjestu prije nego što instalirate svoje uragan trake . Time se osigurava da vaše rešetke ili Rogovi neće kretati tijekom instalacije vaše trake . Svaka rešetka ili Rafter treba dva uragan trake : . Jedan za prednje i jedan za leđa
3

Pogledajte drugi način kako bi instalirali uragan trake na krovu na starijem domu . To može biti dugotrajan i skup . Neke države zahtijevaju od vas da to učiniti ako se planira prodati svoj dom . Prvo , smanjiti svoj ​​krov natrag izložiti uokvirene zidove gdje su rogovi ili rešetki su postavljene . Možda ćete morati rezati neke sheetrock iz svojih unutarnjih zidova također . Pomicanje natrag izolaciju izložiti svoje zidove i grede . Sada , možete instalirati svoje uragan trake .
4

Osigurajte trake ispravno kada instalirate uragan trake na krovu . Kada je 16 - penny nokti voziti kroz rogova ili rešetki ,noktiju izlazi na drugoj strani . Bend ove nokte preko čekićem . To pomaže osigurati nokte , tako da oni ne rade na slobodi u jakim vjetrovima .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/hurricane-damage/1016013340.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.