Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Uragan Šteta >> Content

Kako sigurno dobiti vodu iz podruma

poplavljen podrum je uvijekpuno posla , ali to može bitiopasnost , kao dobro. Držite kućne ljubimce i djecu podalje od poplava i koristiti zaštitnu odjeću kada uđete u podrum . Nered može biti čisti se sigurno s nekoliko jednostavnih mjera opreza . To je ono što vam je potrebno Srpski drvene ili plastične stolice i /ili MOP ručku Srpski krpe i kante
Pump - potopne električna ili ne- potopne na zemni plin
Možda će vam trebati produžne kabele
< br > Show Više Upute Screenshot motati svoje rukave
1

Čisto svjetlo poplave jednostavno i sigurno . Ako postoji samopalac ili dva od vode , možete očistiti dovoljno sigurno, bez zaštitne opreme . Koristite mokri i suhi trgovina vakuum , ako imate jednu ili koristiti krpe i kante . Ispraznite ispunjene Mop kante na otvorenom ili u komoda ili sudopera .
2

Budite oprezni u dublju vodu . Voda provodi struju tako da morate koristiti veliki oprez prilikom odlaska u poplavljenom podrumu . Koristite zaštitnu opremu - teške gumene čizme i rukavice koje apsolutno ne propuštaju . Ne dirajte ništa dok imateisključio . Ako je prekidač visoka korištenjedrvena ili plastična stolica ( ništa metal) stajati na ili koristiti metlu ili MOP ručku za okretanje prekidača .
3

Koristite pumpu za dublju vodu . Najam potopne električnu pumpu . Morat ćete koristiti susjedovom utičnice i produžne kabele . Ove pumpe crpe vodu kroz osnovnu jedinicu i na redovnoj crijeva. Uvjerite secrijevo je stabilan i da se voda bježi od kuće .
4

Pozivpro . Možete pozvati vodoinstalatera da riješi problem jer oni bi trebali imati potrebnu opremu . Ovo nijenajisplativije rješenje , ali ako se rukovanje pumpa je problem ( ili ne možete pronaći jedan za najam ) može bitinajbolja opcija . Ako ne možete dobiti vodoinstalatera , možete probati domaću vatrogasce kako će neki izaći i pomoći . Njihovi pumpe neće iznijeti posljednju 2 " tako da samo to učiniti za duboke vode . Problem s ovim je da će i dalje imati veliki čišćenje učiniti nakon njihovog odlaska .
5

Pogledajte sve opcije . ponekad možete pronaći marinca ili električne opskrbljuju trgovine koja prodaje potopne pumpe koje vode 12V akumulatori . Provjerite je li baterija je u vrlo sigurnom i suhom mjestu, a tek onda staviti pumpu pod vodom i spojite ga . < br >
6

Pogledajte posljednju opciju . možete koristiti plin pumpa za koje se ne može koristiti pod vodom . ćete morati staviti usisni cijev kroz prozor ili niz stepenice i pazite izlaz je daleko od kuće . Ove crpke su potrebne samo za dublju poplave .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/hurricane-damage/1016013343.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.