Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Unutarnji Kuća Slikarstvo >> Content

Hoće akril Primer Seal Olovo Paint

? Do kasnih 1970-ih , mnogi Interijer Kuća Boje su na bazi olova . Kad se boja ljušti ili pahuljice sa zida ili drugih površinskih djece često ga pokupiti i žvakati na njega . Također se stvara prašinu , koji ima visoku koncentraciju olova . U svojim nastojanjima da se suoči skyrocketing broj slučajeva trovanja olovom u djece , u 1978US Consumer Product Safety Commission zabranila korištenje olova u bojama koje se koriste u rezidencijama . Ako ste vlasnik kuće izgrađena prije 1978 , šanse su dobre da sadrži bazi olova . Iako postoji nekoliko načina da se bave ovim opasnosti za zdravlje, za brtvljenje lakiranu površinu akrilnom premaz nije jedan od njih . Encapsulants

encapsulant jetvar izrađene posebno za brtvljenje olovnu boju da ga čuvati od ljuštenja . Za razliku od akrilnog primera ,encapsulant zapravo veže na olovo boli . Ovisno o vrsti encapsulant koristi , to je bilo oslikano ili prskanjem na površinu , ili širiti na žlicom . Encapsulants može se koristiti samo na očuvanom površini - bez pukotina ili piling područja . Primjena encapsulants regulirano od strane državnih službi zdravlja i zahtijeva inspekcija i prijavu od strane osobe koja ispunjava podatke proizvođača .
Ograđivanje

najsigurniji način da se bave olovo boja je da ga priložiti . To uključuje pokrivanje lead - based slikano površinu žbuke , lamperija ili lesonitu . Time se osigurava da se aktivnosti oko zid ili druge površine ne remeti boje , što uzrokuje ga guliti ili ispuštaju prašinu s bojom čestica . Uvjerite se da jematerijal koji se koristi za zarobljavanje površinu je izdržljiv i otporan na vatru . Akokućište ikada oštećena ili uklonjena ,na bazi olova opasnosti može vratiti .
Trajno uklanjanje

proces uklanjanja bazi olova je opasni , jer može značiti brušenje ili na drugi način remeti boju . Uklanjanje površini zahtijeva zapošljavanjeprofesionalna s odgovarajućom opremom i trening za obavljanje posla , kao sigurno moguće . Stručnjak za smanjivanje obično uklanja sve predmete iz sobe treba liječenje , a zatim ga zabrtvi od ostatka kuće s teškim plastike i ljepljive trake . Posao je opasan i dugotrajan isigurnost stanovnika je od primarne važnosti.


Razmatranja

cijena na bazi olova smanjenja je previsoki za mnoge kuće . Živjeti s opasnostimaboja prezentira je zabrinjavajuće . Stručnjaci Sveučilišta Colorado State ponuditi nekoliko prijedloga kako bi se obitelj u kući koja sadrži olovnu boju . Koristite ljepljive trake pokupiti bilo čips s poda . Koristite vlažnim papirnatim ručnikom obrišite dolje windowsills za uklanjanje boje prašinu . MOP podove barem jednom tjedno s otopinom trinatrij fosfata ( TSP) ili visoke fosfat deterdženta za pranje posuđa . Koristite kantu čiste vode počisti sapunici .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1016013366.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.