Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Unutarnji Kuća Slikarstvo >> Content

Strop Bore Nakon Slikarstvo

Paint bora je jedna od mnogih uobičajenih slikarskih problema . Nakon što je boja suši , čini se da se formira kože koja puckers i povlači od površine . Većina kvarova boje su zbog nepravilne tehnike slikanja ili nepovoljnim uvjetima , kao što su visoka vlažnost ili prekomjerne vlage . Okoliš

optimalni uvjeti za slikanje su hladnije , sušilica dana . Boja može isušiti neravnomjerno u sobi koja je vrlo toplo ili prekomjerno vlažna . Akonajgornji sloj boje osuši prije nego što se boja u nastavku je imao vremena da se prione na površini , što će uzrokovatiboje da nabor i bora .
Operite stropa prije bojanja
< p > paint površina mora biti čista i suha prije boja se primjenjuje . Ako bilo koja zemlja, vosak ili ulje ostaje , to sprečava boju od spajanje s površine . Kuhinja i kupaonica zidovi i stropovi mogu biti obložene tankim slojem ulja od kuhanja ili kozmetički proizvodi . Proizvođači boja obično preporučuju pranje zidova i stropova prije bojanja , ali neke kuće preskočite ovaj korak u trci za početak projekta .
Primer Primjena

U većini slučajevi ,dobra kvaliteta premaz bi trebao biti primijenjen prije bojanja . Proizvođač popisima primer sušenje puta na etiketi . Žure na posao, može dovesti do zatajenja boje jerpremaz treba vremena da se stvrdne prije boja se nanosi preko nje .
Nanošenja

nanošenja boje previše teško može uzrokovati boje bora . Stropni boja je malo deblji od ostalih vrsta boje spriječiti kapanje tijekom primjene . Umiješajte boje i prije primjene . Valjkom treba dobro obložen s bojom , ali ne treba premazati tako gusto da je zasićen i kaplje .
Sprečavanje Strop Bore

Ako je moguće , izaberite jedan dan kada vrijeme nije vruće ili vlažno prefarbati . Naborana boja se ne može popraviti stražnjica se ostruže stropa sa strugalicom . Pijesak površinu lagano nakon struganje , i kaput strop s kvalitetom primer , dopuštajući da se osuši prije nanošenja boje . Vi ćete želite nanosimo u dva tanka sloja , a jedan debeli sloj . Provjetravanje sobi nakon slikanja će potaknuti da se boja osuši ravnomjerno .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1016013409.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.