Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Unutarnji Kuća Slikarstvo >> Content

Siguran načina da premazati visoki sjaj cakline

visoki sjaj boje , zbog svoje glatku površinu , ne prihvaća boju i bez odgovarajuće pripreme površine . Da biste to učinili , ne morate se u potpunosti strip boje , ali to je važno kako bi bili sigurni daboja nema preostale sjaj . Uklanjanje bojom je sjaj će omogućitigornji sloj boje da se pridržavaju , bilo lateksa ili bazna ulja . Samousisna Paint

Svenamjenski samousisna boja je dostupna na home trgovinama te je formuliran preskočiti korak usisavanja površine kako bi se bojati . Kada je slikarstvo na sjaja cakline , odabrati Samousisna boje koji je visoke kvalitete kako bi se spriječilo moguće buduće probleme s pilingom .
Primer

Primjena primer kao što Kilz više sjaj cakline prije nanošenja boje poboljšava adheziju gornjem sloj boje na površinu . Premaz učinkovito zagrize u površini koja će se bojati . Osim toga , premaz vam omogućuje da koristite više različitih skupina kuća boja nego su dostupni pomoću samousisne boje . Brojne vrste primera su dostupni , pa budite sigurni da koristite primer koji je formuliran za rad s emajl bojom .
Brušenje

Brušenje površina je najučinkovitiji , siguran način za pripremu sjajni emajl površine za boje . Koristite dlan Sander opremljen sa 120 - brusnim papirom kako bi iznositi sjaj prije slikati . Beznačajne ogrebotine na površini daju gornji sloj boje da se nešto hvat , to sprječava ljušti se nekad sjajni emajl površinu .
Liquid Deglosser

tekućinu deglosser radi na isti način na koji to čini brusnim papirom , ali to jepuno brže , proces prašine . Nanesite deglosser na boje cakline , a zatim slijedite upute paketa za uklanjanje deglosser a zatim slikarstvo površinu . Različiti proizvođači imaju različite zahtjeve za kemijsku koristiti.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1016013474.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.