Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Unutarnji Kuća Slikarstvo >> Content

Unutarnji zid Boja Ideje

Slikarstvo zid jejednostavan način za dodavanje određene kvalitete u sobi , kao što su toplina . Boja također može pomoći promijeniti percepciju o mogućnosti sobu u . Određene boje može napraviti soba stropovi osjećaju manje tjeskoban ili kompliment zamršene letvice . Svaka odluka o tome što boje boje za korištenje trebalo biti nakon pažljivog razmatranja sobi svrhe , ukupne namještaj u sobi i sobe u ostatku kuće . Krečiti To

Idi na bijelo . Bijela jevrlo dobar izbor boje za mnoge sobama . Bijela boja jezbroj svih boja . To znači da bijeli ne sukobljavaju s drugim bojama . Boja zidovi bijeli , akosoba je ispunjena s namještajem i drugim stavkama kao što su slike i knjige . Bijeli zidovi mogu poslužiti kao podloga za sadržaj sobi je i neka pažnja biti izvučeni na njih . Općenito izbjegavajte korištenje čiste bjelanjke u sobi . Čista bijela je onaj koji nije razrijeđen s drugim bojama . Čisti bijeli zidovi mogu biti distractingly svijetla . Razmislite o ostalima boja u sobi . Koristite boju koja se već koristi na ton dolje bilo bijelo koristi . Malo smeđe u bijelom bojom možete napraviti je sljubiti s tamnijim tonovima . Malo žuto može napravitibijeli činiti sunčanije .
Napravite izjavu

dodati drame i njuh za bilo koju prostoriju s podebljanim izbor boja . Svjetlije boje poput crvene, tamno zelene i ljubičaste može napraviti bilo mjesta izgledaju kao setu pozornici igrati . Koristite takve boje razborito iliučinak može postati neodoljiv . Obojiti zidove boravka i crvene za poticanje ljudi apetite . Boja soba puna knjiga tamnozelenom kako bi se osjećati kao udoban ogranka lokalnoj knjižnici . Iskoristite malom prostoru kao što je pola kadom i upuštati svoj ​​unutarnji glumica . Obojati zid šljiva za smio izjavi boja .
Pastela

Koristite prilično pastelu . Pastela su boje, kao svijetlo plava , roza , lavanda, menta zelene koje se tradicionalno povezuje s kvalitetama mekoću i svjetlosti . Soba obojani pastelnim bojama mogu osjećati veći, mirnije , prozračnije i manje pretrpane . Slikati njegovu sobu u Baby Blue . Provjeritekuhinje izgledaju kao dobrodošlicu oaza s laganih zelenih zidova . Oduševiti djevojčicu oslikavanjem zidova joj sobinježna ružičasta .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1016074381.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.