Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Unutarnji Kuća Slikarstvo >> Content

Kabinet Slikarstvo & Obnove Savjet

renoviranje i pregradnja kuhinja može bitiskup i dugotrajan projekt . Jedan od načina kako napraviti veliku razliku u izgledu vaše kuhinje je datiormari ažurirati . Srećom , to ne mora značiti izvrsno se sve stare ormare i kupuju nove. Postoji mnogo načina za Otokarite i boje svoj postojeći cabinetry za svježe ažurirani izgled . Rastavljati i čist

Početak uklanjanjem svih vrata, ladice i hardver iz ormara . Bilo bidobro da na svakim vratima ormara i ladica , gdje je došao iz . Za vijke i poravnanje može biti malo off , pa znajući točno gdje svaka vrata prolazi će vam uštedjeti puno frustracija kasnije . Nađi veliki prostor kako bi se odredili drop krpom i raširena sva vrata ormara i ladica . Pripremite cabinetry uklanjanjem sve prljavštine i ostatak s komercijalnim stupnja namještaja čistiji . Čak i ako mislite da su vaša ormari su čisti , to je još uvijekneophodan korak , jer čak isitna kapljica masti će spriječiti završiti iz prianjaju .
Popuniti rupe

Jeste li kupujete novi hardver za svoje ormare ? Ovo je još jedan sjajan način da osvježite stare ormare . Branje neke sjajne nove kvake na vratima može osvježiti stari izgled . Akonovi hardver da odaberu ima drugačiji razmak vijak , ti ćeš morati ispuniti stare rupe . Pokupiti neke drvo punilo iz željezarija i slijedite upute na pakiranju .
Brušenje

može ili ne mora imati na pijesku ormarića . Ako postojeći ormari imaju vrlo sjajan pogled na njih , oni vjerojatno imaju debeli sloj poliuretanske laka na njima . Ovaj cilj je glatka i to može biti teško zaboje i primera da se drže . Rješenje ovog problema tako da odete preko završiti s električnom brusilicom da nahrapavimo se površini malo . Akopovršina nije baš sjajna, uobičajeno je da možete dobiti daleko s preskakanje brušenje .
Premijer To

Koristite premaz na bazi ulja za pripremu površina za slikati . Premaz na bazi ulja može biti Messier i teško ukloniti iz kože i četke , ali to radi puno bolje u prikrivanju bilo kakve naftne mrlje od svojih latex kolega . Jedan kaput je dosta primera , kao njegov glavni zadatak je da zapečati drva i spriječiti bilo kakvu staru mrlju od curenja do nove boje . Ako radite s metalnom cabinetry , možete preskočiti brušenje i ići ravno na primarni korak .
Paint It

Sada ste spremni da se bojite . Obično , dva sloja boje na lateks - based će biti dosta osigurati dobru pokrivenost . Koristite kvalitetan valjak ili boje jastuk za pokrivanje velikih područja i upotrijebite manju četku da se u uglovima i pukotinama . Očistite sve kaplje osigurati savršenu površinu . Provjerite upute boja oznaka za preporučeno vrijeme sušenja između slojeva . Iako su upute kažu da će boja biti potpuno suh u određeno vrijeme , to jedobra ideja da se čekati nekoliko dana prije rehanging cabinetry kako bi se osiguralo da je potpuno suho i neće dopustiti bilo kakve ogrebotine i čips u rehanging proces .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1016074388.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.