Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Unutarnji Kuća Slikarstvo >> Content

Koliko vremena je potrebno lateks boja do suhu

? Tipično ,naljepnica na kanti od boje koju koristite će primijetiti koliko je vremena potrebno za boje da se osuši , alistvarno vrijeme sušenja može varirati ovisno o nizu čimbenika . U stvari, to je moguće za lateks boje da će ostati ljepljiva i ljepljiv na neodređeno vrijeme - " . Blokiranje "problema koji se zove Ako je vaša boja nikad ne izgleda kao da se suši , primjenjujući auto ili zalijepi vosak na tom području može pomoći . ( Možda će vam trebati da ga ponovo ako ljepljivost se vraća .) Ne zaboravite da se suši nijeisto što i otvrdnjavanje . Stvrdnjavanje jetočka na kojoj možete oprati mrlje off površine bez oštećenja boje . Stvrdnjavanje traje otprilike 30 dana . Prosječna Vrijeme sušenja

Većina lateks boje primijenjene na sobnoj temperaturi će biti dosta suha na dodir u jednom satu . Međutim , trebali biste pričekati četiri do šest sati prije nanošenja još jedan sloj boje .
Ventilacija

Greater cirkulacija zraka jednaka kraće vrijeme sušenja . Cirkulacija se može povećati korištenjem navijača na niskoj ili okretanje na strop obožavatelja . Ako je toplo vani , otvorite sve prozore .
Temperatura

hladnijesoba je ,više će se za lateks boje da se osuši . < Br >
Vlažnost

je niža vlažnost zraka brže lateks boja osuši . Vlaga je u suštini vode u zrak , i voda zaustavlja proces sušenja .
Debljina ofPaint Coat

Boja koja se primjenjuje debelo traje duže da se osuši . Dva ili više tankih kaputi su bolje od jedne debeli kaput .
Testiranje

Pokušajte ovaj testsat ili dva nakon slikanja . Stavite ruku na oslikane površine koje znate sigurno je suho . Napomena kako se osjeća toplo . Zatim stavite ruku na nedavno slikane površine . Ako se osjeća hladnije na dodir , to nije suha .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1016074403.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.