Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Unutarnji Kuća Slikarstvo >> Content

Kako Paint Iza perilica i sušilica rublja

bojanja zidova i trim iza perilica i sušilica rublja izgleda kao težak zadatak , pogotovo zato jer danas mnogi praonica sobe su vrlo male , s malo prostora za manevar . No, ostavljajući prostor neobojenu izgleda neprofesionalno , a to može biti lakše nego što mislite da se bojite iza aparata . Upute Screenshot
1.

jasan na tom području prije nego što počnete slikarstva . Premjestiti pranja košare, hrpe čizme i cipele i sve ostalo u drugu sobu . Većina praonica sobe su male iviše prostora morate raditi ,lakšeće posao biti . Uvjerite se i perilica i sušilica rublja su prazna .
2

Isključite perilicu i podignite odvodnu cijev iz zidne odvod . Sada ste spremni da se presele na pranje . Većina podloške su na malo noge kako neće ispočetka ili parati poda kad je izvukao nježno od zida . Pokretmalo izlaz i provjerite da noge nisu kopati ili grebanje po podu . Ako niste sigurni , koristite silikon ili osjetio namještaja pokretač . Savjet perilicu natragmalo i izvucite pokretač pod noge . To bi trebao izvucite vrlo jednostavno.
3

Isključite i izvucite kosu . Većina kosu su prilično lagan i jednostavan za pomicanje . Vi ćete morati popustitilint crijevo od zid . Ovisno kako se to u prilogu vam možda trebati odvijačem olabavite sigurnosni prsten . Ako je plin za kosu, ostavite plinovod netaknuti . Plinovod bi trebao biti dugo i dovoljno fleksibilan povući za kosu od jednog metra od zida .
4

Vacuum iza aparata . Šanse su da će biti prašine zeko krpu i sve neparne čarape ste mislili da je izgubio zauvijek tamo .
5

Skupi svoje zalihe . Nakon što pentranje iza aparata to će bitismetnja da se vratim iz tako planiram ga radite samo jednom ili dva puta . Imati pad krpom, vlažne krpe i čišći , valjak, kist i boje na dohvat ruke dosega . Postavite stari ručnik na vrhu jedne od aparata i staviti sve svoje zalihe na njemu , i uspon u odnosu na drugi uređaj .
6

obrišite radijatori I pod iza pranje i za kosu . Postavite drop tkaninu prema dolje kao najbolje što možete , i maska ​​rubnu letvicu , čak i ako ćete ga slikati . To maskiranje znači da ako ste oprezni , možete slikati oba zid i rubnu letvicu bez čekanja nazid da se osuši na prvom mjestu.
7

Izrežite u četkom , a zatim uvaljati zidove . Ako vam je potrebno učiniti u dva sloja , ostavite da se osuši za 30 do 60 minuta ili dok suha na dodir prije nanošenja novog sloja . Povucite traku sa rubne letvice i ako ga treba slikati , slikati ga pažljivo .
8

Ponovno crijeva i električni . Push aparate vratiti na svoje mjesto , pokriti ih s drop krpama i boje ostatak praonici .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1016074427.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.